ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Αγγελίδης: Συγκινεί η πρώτη φωτογραφία του από το νοσοκομείο



Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος νοσηλεύεται για
περισσότερους από δύο μήνες στο Ασκληπιείο Βούλας μετά από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ανάρτησε την Πέμπτη μια συγκινητική φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Σε αυτή, η σύντροφος του παρουσιαστή κρατά το χέρι του αγαπημένου της και στέλνει δημόσιο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζομένους του νοσοκομείου.

"Στη ζωή μας κάποιες δύσκολες, πολύ δύσκολες στιγμές, αναζητάμε συμπαράσταση, κατανόηση, υποστήριξη, υπομονή, επίμονη, πίστη. Όλα αυτά στη δυσκολία που μας έτυχε (πέραν των δικών μας ανθρώπων) τα βρήηκαμε στο ασκληπιείο της Βουλας που μεταφερθηκε ο Κων/νος μετά το ατύχημα του" αναφέρει στο μήνυμά της στο facebook η σύζυγος του παρουσιαστή που εκφράζει έτσι δημόσια το ευχαριστώ της σε αυτούς.

"Σε όλους αυτούς, διευθυντές, χειρουργούς, φυσικοθεραπευτές, γιατρούς, προσωπικό, που συνεχίζουν να μας στηρίιζουν καθημερινά στον αγώνα που δίνουμε, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ότι έχουν προσφέρει" πρόσθεσε κλείνοντας.



Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο την παραμονή των Χριστουγέννων, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής 24/12, η μηχανή του συγκρούστηκε με λεωφορείο, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου