ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα του Hell’s Kitchen με τον Μποτρίνι



Το Hell’s Kitchen, το
ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1, με διαγωνιζόμενους επαγγελματίες μάγειρες, ανοίγει τις πόρτες του, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 21:00.

Στο 1ο επεισόδιο, ο Έκτορας Μποτρίνι, οι sous chef, Νικόλαος Μπίλλης και Κωνσταντίνα Διβόλη, μαζί με τους 20 διαγωνιζόμενους θα υποδεχτούν τους πρώτους celebrity καλεσμένους.

Στη σάλα του Hell’s Kitchen, θα γευματίσουν για πρώτη φορά οι: Μαρία Μπεκατώρου, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Σάββας Πούμπουρας, Δωροθέα Μερκούρη, Μιχάλης Σεΐτης, Άνθιμος Ανανιάδης, Κώστας Τσουρός, Άννη Πανταζή, Βίκυ Κάβουρα, Βασιλική Μιλλούση, Μιχάλης Ζαμπίδης, Όλγα Πηλιάκη, Κωνσταντίνος Οροκλός, Μάνος Πίντζης, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Δήμητρα Φραντζή, Μπάγια Αντωνοπούλου Μαντώ Γαστεράτου, Τζένη Μελιτά, Τόνια Φουσέκη, Εύη Ιωαννίδου Σοφία Τουντούρη.

Οι 20 διαγωνιζόμενοι θα προετοιμάσουν και θα σερβίρουν τα πρώτα τους πιάτα. Ποιοι θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πρώτων τους καλεσμένων και ποιοι όχι; Ποιοι αποδεικνύονται οι πιο απαιτητικοί πελάτες; Πώς είναι το κλίμα στην κουζίνα του Hell’s Kitchen; Και, σε ποιόν παίκτη θα ζητήσει ο Έκτορας Μποτρίνι να κρεμάσει τη στολή του μάγειρα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι;
Η διαδικασία

20 φιλόδοξοι μάγειρες (10 άνδρες και 10 γυναίκες), καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους, μέσα από μία σειρά ομαδικών αρχικά και στη συνέχεια ατομικών διαδικασιών, σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου.

Ο νικητής θα κερδίσει μια θέση στο Botrini’s restaurant που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin και 30.000 ευρώ.

Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε δύο αρχικά, ομάδες, στη μπλε οι άντρες και στην κόκκινη οι γυναίκες. Μέρος των δοκιμασιών θα αναδεικνύει μια νικήτρια ομάδα, η οποία θα κερδίζει ένα έπαθλο εκτός σπιτιού και εστιατορίου, ενώ η χαμένη θα περνάει μια δοκιμασία αγγαρείας.
Dinner Service

Για τις υπηρεσίες δείπνου, οι παίκτες προετοιμάζουν το εστιατόριο και αναλαμβάνουν τα πόστα τους. Το εστιατόριο μπορεί να εξυπηρετήσει 40 άτομα (πελάτες) και κάθε επισκέπτης μπορεί να παραγγείλει ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο.
Ψηφοφορία

Ο Chef αποφασίζει ποια ομάδα τα πήγε καλά και ποια όχι κατά την διάρκεια του Dinner Service. H χαμένη ομάδα της βραδιάς ψηφίζει (αρνητικά) δυο υποψήφιους μάγειρες προς αποχώρηση. Είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία του Chef να προτείνει περισσότερους από δυο υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση. Αυτό θα το ορίζει από τη συμπεριφορά και την απόδοση των ομάδων στο Dinner service.
Δεύτερη ευκαιρία

Ο Chef τους δίνει μια δεύτερη ευκαιρία με ένα σύντομο μαγειρικό τεστ.
Αποχώρηση

Ο Chef αποφασίζει ποιος από τους 2 υποψήφιοι μάγειρες θα αποχωρήσει. Ζητά τη στολή του παίκτη που αποχωρεί. Οι υπόλοιποι παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι του Hell’s Kitchen.

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου