ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα 18 νικητές ελληνικών μουσικών talent shows



Από το Fame story στο… Fame (δόξα) φαίνεται πώς η διαδρομή ήταν για κάποιους από τους συμμετέχοντες σύντομη, ενώ για άλλους μακριά.
Η καριέρα κάποιων ταλέντων απογειώθηκε αμέσως (κι έμεινε εκεί), για κάποιους ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές κι έληξε (με όχι τις καλύτερες συνθήκες), μερικοί απλά εξαργύρωσαν την επιτυχία τους στη βραδιά του μεγάλου τελικού.

Η επιτυχία, με απλά λόγια, δεν ήρθε για όλους ή ήρθε γι’ άλλους απ’ αυτούς που εκείνη τη στιγμή όλα φάνταζαν (κι οι περισσότεροι πιστεύαμε) ότι την έχουν στο τσεπάκι.
Το Fame Story ήταν το πρώτο μουσικό talent show που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, το 2002 στον Ant1. Μέχρι και σήμερα, 13 χρόνια μετά, έχουν περάσει από την οθόνη μας 13 μουσικά talent show με τις συνέχειές τους: Fame Story (4 σεζόν), Super Idol, Greek Idol (2 σεζόν), Dream Show The Music (2 σέζον), The X  Factor (3)- αφήνοντας «εκτός» την αναβίωση του «Να η ευκαιρία» από το Mega το 2001 (από το οποίο αναδείχτηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα) και το Pop Stars 2003 (από το οποίο προέκυψε το πρώτο ελληνικό γυναικείο συγκρότημα, οι Hi – 5)
Σ’ αυτά, ήρθε να προστεθεί πέρυσι κι η ελληνική εκδοχή του The Voice που μετά από μία επιτυχημένη πρώτη σεζόν συνεχίζει και σε δεύτερη. Ναι, ως κοινό «ψοφάμε» για μουσικά ταλέντα (θες γιατί νιώθουμε, με την ψήφο μας, λίγο κριτές, θες γιατί ως λαός λατρεύουμε τη μουσική και τον χορό).
Τι απέγιναν, λοιπόν, μεγάλοι νικητές, δεύτεροι και τρίτοι επιλαχόντες, φαβορί και «φωνάρες» που όμως αποχώρισαν νωρίς;
Θα αφήσουμε εκτός λίστας ονόματα όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Τάμτα, ο Γιώργος Λιανός (που το έχει γυρίσει στην παρουσίαση),  η Καλομοίρα (που τα τελευταία χρόνια μεγαλώνει τα παιδιά της στην Αμερική), ο Θάνος Πετρέλης ο Κώστας Μαρτάκης, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Κώστας Καραφώτης, η Μάρω Λύτρα (που έχει πλέον αποσυρθεί κι εργάζεται ως νοσοκόμα στον Καναδά), ο Νίνο, ο Λούκας Γιώρκας, τα Κόκκινα Χαλιά (που διαλύθηκαν πέρυσι μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας), ο Νίκος Γκάνος (τον οποίο τον είδαμε στο Your Face Sound Familiar), ο Γρηγόρης Πετράκος, ο Διονύσης Μακρής (κ.ά) καθώς θεωρούμε ότι μάλλον ξέρετε που είναι και τι κάνουν αυτή τη στιγμή.
Εστιάσαμε σε εκείνους που πολλά ακούσαμε στην αρχή, λιγότερα ακούμε γι΄αυτούς (ή απ” αυτούς) σήμερα:
Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση το 2012


Περικλής Στεργιανούδης: Ο τρίτος... πρώτος νικητής του Fame Story ήταν μάλλον ένας «διάττων αστέρας». Κυνήγησε την καριέρα του στην Ελλάδα μέχρι το 2005, μετά τα παράτησε, ταξίδεψε στην Αυστραλία και σήμερα ζει στη Γερμανία (όπου μεγάλωσε ως παιδί μεταναστών) κάνοντας άσχετες με το τραγούδι δουλειές.
Αμαλία Αυγουστάκη: Ήταν η νικήτρια του πρώτου Dream Show the music που προβλήθηκε το 2004. Στη σελίδα της στο Facebook μπορεί να δει κανείς κάποιες αφίσες που ενημερώνουν για εμφανίσεις της, αλλά πέραν τούτου η πορεία κι η ζωή της πρώτης των πρώτων… παραμένει μυστήριο.
Η τελευταία της εμφάνιση τον Μάρτιο του 2014
Γιώργος Χρήστου: Ο γοητευτικός παίκτης του Fame Story 2 μπορεί να μην κατάφερε να μπει στην πρώτη τριάδα, αλλά έκαψε πολλές γυναικείες καρδιές. Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση, πάνω και κάτω από πίστα, ήταν το 2012. (Στη φωτό: Με τη συμπαίκτριά του Μάρω Λύτρα)
 
 Ο Νότης πριν δυο χρόνια
Νότης Χριστοδούλου: Ο πρώτος πρώτος νικητής του Fame Story, έβγαλε μόλις ένα δίσκο, πέρασε από την τηλεόραση ως παρουσιαστής με τελευταία τη συμμετοχή του στο «Δέστε τους» (2011). Σήμερα έχει αφιερωθεί στο (πραγματικό) του επάγγελμα, τη διακόσμηση.
O Κωνσταντίνου σήμερα

Για το τέλος αφήσαμε τρεις που κατά τη γνώμη μας πέτυχαν αυτό που πραγματικά υπόσχονται τα talent show: σταθερή, σταδιακή, επιτυχημένη 100% καριέρα.
Λεωνίδας Μπαλάφας: Μπορεί να πήρε την πρώτη θέση στο Fame Story 4, αλλά η πορεία του ήταν πολύ διαφορετική απ’ ό,τι θα φαντάζονταν κανείς για έναν παίκτη που αναδείχτηκε μέσα από ένα talent show. Με έξι δίσκους στο ενεργητικό του, εμφανίσεις σε μπουάτ, εναλλακτικές μουσικές σκηνές και live στα οποία είναι έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού, ο γενειοφόρος και μακρυμάλλης σήμερα Μπαλάφας μοιάζει να είναι πολύ μακριά από τον χαριτωμένο Λεωνίδα του Fame.
Νίκος Οικονομόπουλος: Ο νικητής του Dream Show the music show 2 είναι πια ένας αναγνωρισμένος λαϊκός τραγουδιστής, με 2 cd singles και 8 albums, και συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της πίστας. Είναι σήμερα ένας από τους «άρχοντες της νύχτας».
Δήμος Αναστασιάδης: Μπορεί να έχει δηλώσει μετανιωμένος που πήρε μέρος στο Dream Show – στο ίδιο με τον Νίκο Οικονομόπουλο, με τον οποίο έκανε και παρέα τότε- αλλά η πορεία του από το 2008, οπότε και κυκλοφόρησε το πρώτο του cd single με το όνομά του, και οι συνεργασίες του με τους πιο φερέλπιδες νέους τραγουδοποιούς, αλλά και «παλαιότερους» σημαντικούς ερμηνευτές, τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της γενιάς του.




joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου