ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Η πανάκριβη σαμπάνια που παλιώνει κάτω από τη θάλασσα



Η σταθερή θερμοκρασία και η
έλλειψη ηλιακού φωτός συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον για την παλαίωση της σαμπάνιας, κάποιοι οίκοι της Γαλλίας πηγαίνουν όμως το θέμα στα ακρότατα όριά του.

Κι αυτό γιατί παλαιώνουν τη σαμπάνια τους κάτω από το νερό! Η M. Hostomme Abysse είναι μία από αυτές, η οποία περνά 12 μήνες στην υποθαλάσσια περιοχή έξω από τα ανοιχτά της νότιας Γαλλίας, μέσα σε ένα ατσάλινο σεντούκι.





Κι αυτό αφού περάσει 48 μήνες παλαίωσης μέσα σε δρύινα βαρέλια Βουργουνδίας. Πόσο μάλλον που μιλάμε για ελάχιστες φιάλες και ακόμα λιγότερες που εξάγονται εκτός Γαλλίας. Όλα αυτά στέλνουν την τιμή της στα 1.900 δολάρια ανά φιάλη (1.568 ευρώ), ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό...









newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου