ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Τροχαίο αλά Νταϊάνα για την ετεροθαλή αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ



Στο νοσοκομείο είναι η
ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, η οποία τράκαρε μετά από «καταδίωξη» που είχε από τους παπαράτσι στην Αμερική.

Σύμφωνα με το TMZ, η Σαμάνθα έσπασε τον αστράγαλό της και τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από το τροχαίο που είχε στην Φλόριντα.

Ο σύντροφός της, Μαρκ, ο οποίος οδηγούσε και το αυτοκίνητο είπε ότι όλα ξεκίνησαν μετά από μία «καταδίωξη» παπαράτσι, καθώς ένας από αυτούς πέρασε ξαφνικά μπροστά από το αυτοκίνητο, ενώ εκείνος οδηγούσε, για να τους φωτογραφίσει. Ο Μαρκ έκανε αριστερά για να τον αποφύγει με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μία τσιμεντένια μπάρα.



Η Σαμάνθα χτύπησε το παρμπρίζ και έπεσε κάτω, ενώ ο αστράγαλός της είχε γυρίσει προς τα πίσω.

Όσο για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ και της Σαμάνθα, υπεβλήθη με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες, γεγονός που καθιστά απαγορευτική την παρουσία του στον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι το Σάββατο, όπως μετέδωσε χθες Τετάρτη η ιστοσελίδα TMZ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι ρεπόρτερς της επικοινώνησαν με τον 73χρονο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος ακουγόταν σε καλή κατάσταση και είπε ότι οι γιατροί του εμφύτευσαν τρία στεντς και θα χρειαστεί να μείνει μερικές μέρες στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Ο Τόμας Μαρκλ υπέστη πρόσφατα έμφραγμα και έπειτα από έντονους πόνους που είχε στο στήθος τη Δευτέρα εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση.




newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου