ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Για ακόμη μια χρονιά ο Γιώργος Μαυρίδης αποδείχθηκε γουρλής



Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν έχει κρύψει ποτέ τα οπαδικά του αισθήματα. Ο διάσημος tattoo artist και παρουσιαστής είναι ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ, διατηρεί εξαιρετικά φιλικές σχέσεις με παίκτες του «δικεφάλου», ενώ είναι κολλητός με τον Στέφανο Αθανασιάδη, που φόρεσε για πολλά χρόνια την ασπρόμαυρη φανέλα.

Παράλληλα, ήταν μαζί με την Ελένη Τσολάκη ο ένας από τους δύο παρουσιαστές της εκδήλωσης για τα 90 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ, ενώ έχει φροντίσει να συνδέσει το όνομά του με τέσσερις (πλέον) κούπες της αγαπημένης του ομάδας, καθώς έχει δημιουργήσει μια δική του παράδοση.

Ο Μαυρίδης, λοιπόν, είναι αυτός ο οποίος «χτύπησε» τα τατουάζ χένα που είχαν οι παίκτες του «δικεφάλου» στους τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας του 2001, του 2003, του 2017 και πλέον του φετινού. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές φρόντισαν να δείξουν τη δημιουργία του στο σώμα τους, που είναι το τετράφυλλο τριφύλλι με το πέταλο, το πρώτο σήμα του συλλόγου δηλαδή...

Από τους τελευταίους πέντε τελικούς που έδωσε ο ΠΑΟΚ, έχασε μόλις έναν, αυτόν του 2014 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Για όσους αναρωτηθούν γιατί δεν λειτούργησε τότε το γούρι, η απάντηση είναι αρκετά απλή: γιατί απλά δεν υπήρχε. Τότε ο Μαυρίδης δεν βρισκόταν στην Ελλάδα, λόγω των γυρισμάτων του «World Party».

Δείτε το ποστ του στο Instagram:







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου