ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Το αστρονομικό ποσό που κοστίζει κάθε post της Κάιλι Τζένερ



Η Κάιλι Τζένερ, η μικρή
αδελφή των Καρντάσιαν είναι ίσως η πιο επιτυχημένη από όλη την οικογένεια, αφού έχει χτίσει τη δική της αυτοκρατορία στον κόσμο της ομορφιάς.

Η 20χρονη γέννησε το πρώτο της παιδί πριν από λίγους μήνες και είναι αυθεντία στα social media αφού κάθε της ανάρτηση αποδεικνύεται «χρυσάφι».

Σύμφωνα με τη μελέτη της εταιρείας D’Marie Analytics κάθε ανάρτηση της Κάιλι Τζένερ αξίζει πλέον 1 εκατομμύριο δολάρια!

Αυτός ο αριθμός προκύπτει με βάση τους πόσους followers έχει, πόσα likes παίρνουν οι φωτογραφίες της, πόσος κόσμος βλέπει και σχολιάζει τις αναρτήσεις της αλλά και πόσοι κλικάρουν κάθε λινκ που προωθεί.

Έτσι η 20χρονη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας και νεότερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ αναδείχτηκε βασίλισσα του Instagram με τη μεγαλύτερη επιρροή στην πλατφόρμα.




Επιπλέον προκύπτει, σύμφωνα πάντα με την ίδια μελέτη, ότι η Κάιλι Τζένερ είναι η προσωπικότητα που επηρεάζει περισσότερο από τον καθένα τα social media σήμερα, ιδιότητα που μέχρι τώρα είχε μόνο η Μπιγιονσέ.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εταιρείας, η Κάιλι έχει 154.775.091 followers σε Facebook, Twitter και Instagram, χωρίς να γνωρίζουμε πόσοι την ακολουθούν στο Snapchat. Από την 1η Απριλίου, κερδίζει καθημερινά περίπου 25.530 νέους followers στους λογαριασμούς της.

Μετά την φημολογία της εγκυμοσύνης, η Κάιλι Τζένερ αποκάλυψε τελικά ότι γέννησε και μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 90 εκατομμύρια views και 688.000 σχόλια.




Η αποκάλυψη του ονόματος της κόρης της, Stormi, και η φωτογραφία που δείχνει ένα μωρό ντυμένο στα ροζ που σφίγγει τον αντίχειρά της μαμάς του, έγινε η πιο αγαπημένη εικόνα στο Instagram με περισσότερα από 17,9 εκατομμύρια likes αφήνοντας πίσω το post της Mπιγιονσέ που κρατούσε τα νεογέννητα δίδυμά της.







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου