ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Το φλερτ της Ροδάνθης στο Survivor 2 με τον Τούρκο παίκτη



Την προηγούμενη εβδομάδα, ο
Acun Ilicali είχε αποκαλύψει στο συμβούλιο του τουρκικού Survivor ότι η Ροδάνθη Καπαρού του Survivor 2 είναι ερωτευμένη με έναν παίκτη, τον Hilmi Cem. Τα όσα είπε ο Τούρκος παραγωγός έρχεται να επιβεβαιώσει η Βιργινία Δικαιούλια με τις δηλώσεις της.

«Η Ροδάνθη, τη στιγμή που ανακοίνωσε ο Γιώργος ότι θα παίξουμε την Κολομβία, απογοητεύτηκε λίγο γιατί περίμενε να παίξουμε με την Τουρκία. Από την προηγούμενη φορά που είχαμε παίξει έχει πέσει το μάτι της στον Hilmi και ανυπομονεί πως και πως να παίξουμε με την Τουρκία», είπε η Βιργινία.

«Για άλλους είναι πάρα πολύ σημαντικό το να παίζουμε με μία άλλη χώρα και να δίνουμε όλο μας το είναι για να φέρουμε νικηφόρους πόντους και να κερδίζει η εθνική μας ομάδα. Για κάποιους άλλους, όπως τη Ροδάνθη, απλά περιμένει πως και πως να παίξουμε την Τουρκία γιατί της αρέσει ένας παίκτης από την τούρκικη ομάδα και θέλει απλά να τον ξαναδεί. Οπότε, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Ο καθένας με τον πόνο του», είπε η Μελίνα Μεταξά.

Νέο θέμα συζήτησης, πάντως είναι η βρισιά του Αγόρου.

Για τη συμπεριφορά του Νικόλα Αγόρου στο χθεσινό παιχνίδι του Survivor 2 μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα. Ο παίκτης των Μαχητών είπε κάτι, για το οποίο ζήτησε αργότερα απ’ όλους συγγνώμη.


«Τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί προσβάλλουν την προσωπικότητά μας σαν ομάδα. Αν εξαιρέσεις τον σκηνικό με τον Τσεπάνη, ποτέ δεν έχουμε προσβάλλει την ομάδα των Μαχητών, ούτε έχουμε ρίξει τις νίκες τους στην τύχη. Ποτέ! Ίσα ίσα πάντα όταν κερδίζουν, λέμε ότι ήταν καλύτεροι από εμάς. Οπότε, καλό είναι να προσέχουμε τα λόγια μας κάθε φορά, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.









newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου