ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ο διάσημος Τούρκος σεφ θα αλατίσει τις μπριζόλες στο Survivor 2



Με την χαρακτηριστική κίνηση που
χρησιμοποιεί για να αλατίσει το κρέας, ο διάσημος Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός και ως Salt Bae θα εμφανιστεί στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2 και θα μαγειρέψει για τους παίκτες.

Ο Salt Bae, που έγινε γνωστός ανά την υφήλιο χάρη στα viral video του, έχει δημιουργήσει μια αλυσίδα εστιατορίων σε πολλές πρωτεύουσες του κόσμου.

Πρόσφατα μάλιστα άνοιξε νέο κατάστημα στη Νέα Υόρκη.

Στο μεταξύ ο Ηλίας και η Μελίνα ήταν οι νικητές στο δεύτερο ατομικό αγώνισμα του Survivor 2 όπου το έπαθλο ήταν βόλτα στην πόλη, προβολή ταινίας και διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο. Μαζί τους πήραν για να μοιραστούν το έπαθλο τον Νικόλα και την Κατερίνα αντίστοιχα.

Απόλαυσαν το έπαθλο που περιελάμβανε βόλτα σε εμπορικό κέντρο, μεξικάνικο φαγητό, κινηματογράφο και μία αγαπημένη ταινία με ποπ κορν, μπισκότα και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια οι παίκτες δοκιμάστηκαν και σε ένα δεύτερο αγώνα επάθλου, ένα mini game. Νικητής και εδώ αναδείχθηκε ο Ηλίας και επέλεξε τον Πάνο για να φάνε κλαμπ σάντουιτς.

«Νιώθω το ίδιο και με όταν έχασα από την Κατερίνα. Είμαστε ένα – ένα τώρα. Θα το πηγαίνουμε εναλλάξ μάλλον. Θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον», δήλωσε η Μελίνα Μεταξά η οποία διάλεξε να πάρει μαζί της την Κατερίνα Δαλάκα.






Πιο προβληματισμένος για την επιλογή του ο Ηλίας Γκότσης δήλωσε: «Από τη μία είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί το αγώνισμα έχει γίνει ατομικό και κατάφερα να κερδίσω πρώτη φορά το ατομικό αγώνισμα. Από την άλλη νιώθω περίεργα γιατί παρόλο που έχει γίνει ατομικό, εγώ αυτούς τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου τους θεωρώ ακόμα ομάδα μου και καλούμαι να διαλέξω έναν να ακολουθήσει σε ένα έπαθλο που είναι διαφορετικό, δεν είναι μια βόλτα, είναι μια διανυκτέρευση, και να κάτσει μόνος ολόκληρο το βράδυ στην καλύβα και πραγματικά μου παίρνει λίγο από τη χαρά όλο αυτό», και τελικά επέλεξε να πάρει μαζί του στο σινεμά και τη διανυκτέρευση στην πόλη τον Νικόλα Αγόρου.
Χθες ο Σάκης Τανιμανίδης άναψε μια μικρή φωτιά ανάμεσα στην Μελίνα Μεταξά και τον Νικόλα Αγόρου, οι οποίοι μετά το ανακάτεμα των ομάδων απομακρύνθηκαν. Λεπτομέρειες για αυτή την «αναγκαστική» συνάντηση τους θέλησε να μάθει ο παρουσιαστής, αφού προχθες η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε να πάρει μαζί της τη Μελίνα και ο Νικόλας Αγόρου επέλεξε τον Ηλία. «Η μέρα ήταν όχι η πιο άνετη της ζωής μας. Νομίζω και οι τέσσερις είχαμε το ίδιο συναίσθημα όσον αφορά αυτό. Οι στιγμές που περάσαμε δεν ήταν όπως όταν ήμουν στους Μαχητές, αλλά περίμενα ότι θα ήταν πιο αμήχανα και δεν ήταν», ανέφερε η Μελίνα Μεταξά, ενώ ο Ηλίας Γκότσης είπε:
«Κι εγώ ίσως πίστευα στην αρχή ότι θα είναι λίγο πιο αμήχανα, επειδή δεν έχουμε επαφές με τα κορίτσια που μοιραστήκαμε το έπαθλο. Παρόλα αυτά γελάσαμε. Όλη η διαδικασία είχε πολύ πλάκα. Και το πως φορέσαμε τον εξοπλισμό και το zipline ήταν διασκεδαστικό, οπότε δεν μπορούσαμε να μην γελάσουμε. Από εκεί και πέρα δεν είναι ότι κάναμε κουβέντες όπως παλιά. Είναι λογικό γιατί δεν μοιραζόμαστε στιγμές στην καλύβα και είναι φυσικό επόμενο να μην έχουμε τόσα πράγματα να πούμε».






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου