ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Τι διακοπές ονειρεύεται κάθε ζώδιο;






Κατά κάποιους, το ζώδιο καθορίζει συμπεριφορές, προτιμήσεις, επιλογές. Ας δούμε τι ισχύει για την
περίπτωση των διακοπών, με κριτήριο την ημερομηνία γέννησης.
Κριός
Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός, ακόμα και στις διακοπές του, ψάχνει τρόπους να εκτονώσει την ενέργειά του. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο προτιμούν τις διακοπές σε δωμάτιο με στοιχειώδεις ανέσεις, αποφεύγουν το camping και τις διακοπές σε σκηνή ενώ θα προτιμήσουν προορισμούς που θα τους επιτρέπουν να ασχοληθούν με κάποιο extreme sport. Είναι πολύ πιθανό, ένας Κριός να προτιμήσει το βουνό, τη στιγμή που όλοι τρέχουν στις παραλίες.



Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και όσοι ανήκουν σε αυτό αρέσκονται σε διακοπές με την οικογένεια, κατά προτίμηση όχι πολύ μακριά από τη βάση τους και ιδανικά σε οργανωμένα group. Απεχθάνονται τον αυθορμητισμό, το τυχαίο και την αναποφασιστικότητα της μη-οργανωμένης εκδρομής. Οι ιδανικές διακοπές είναι σε ένα τεράστιο ξενοδοχειακό συγκρότημα που καλύπτει τις ανάγκες για διασκέδαση όλης της οικογένειας ή της παρέας.

Δίδυμοι
Οι ζωηρές προσωπικότητες, όπως είναι οι Δίδυμοι, αρέσκονται σε διακοπές που θα τους φέρουν σε επαφή με όσο περισσότερους αγνώστους γίνεται και θα τους επιτρέψει να επεκτείνουν στο μέγιστο τον κοινωνικό τους κύκλο. Αν και συχνά μοιάζουν λάτρεις του αστικού τοπίου, πολλές φορές επιλέγουν διακοπές που περιλαμβάνουν πεζοπορίες, κολύμβηση και άλλα θαλασσινά και καλοκαρινά αθλήματα. Στους Δίδυμους ακόμα αρέσουν διακοπές που εστιάζουν στην πνευματική εξέλιξη του ατόμου, όπως είναι οι κατασκηνώσεις που επικεντρώνονται στη γιόγκα και τον διαλογισμό.


Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, γι’ αυτό προτιμά διακοπές κοντά στη θάλασσα και κάτω από τον ήλιο. Στους Καρκίνους αρέσει η περιποίηση και οι ανέσεις ενός καλού ξενοδοχείου. Προκειμένου για αυτή την πολυτέλεια, συχνά ξεχνάνε τη θάλασσα και καταλήγουν σε αστικές διακοπές με όλα τα πλεονεκτήματα ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Εάν τελικά καταφέρουν και φτάσουν και στη θάλασσα, θα περάσουν αρκετό χρόνο μαζεύοντας βότσαλα και κοχύλια από την αμμουδιά, γιατί -εκτός των άλλων- είναι και ρομαντικοί.

Λέων
Οι περιπετειώδεις Λέοντες θα έκαναν τα πάντα για να δουν τη συναυλία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη στην άλλη άκρη της γης και αυτό είναι μια καλή αφορμή για διακοπές. Εκτός αυτού του πάθους όμως, απολαμβάνουν και την ηλιοθεραπεία στην παραλία, δεδομένου ότι τους δίνει την ευκαιρία να απολαύσουν τη θέα του αντίθετου φύλου. Τους αρέσει η ζέστη, ακόμα και στις ακραίες μορφές της, όπως είναι μια βόλτα στην έρημο, ενώ επίσης απολαμβάνουν το κυνήγι και το ψάρεμα...


Τα υπόλοιπα εδώ


loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου