Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

«Δεν είναι εύκολο να δουλεύεις με την Κρις Τζένερ»



Το να δουλεύεις για την
Κρις Τζένερ δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Η πρώην νταντά της διάσημης μαμά-μάνατζερ, Παμ Μπίχαμ αποκάλυψε ότι «μου άρεσε η Κρις και την σεβόμουν για πολλούς λόγους. Δεν ήταν εύκολο να δουλεύεις για αυτήν γιατί είναι τελειομανής και περιμένει την τελειότητα από όλους».


Η Μπίχαμ είχε αναλάβει να φροντίζει τα παιδιά της οικογένειας την Κόρτνεϊ, την Κιμ, την Κλόι και τον Ρομπ, αλλά και τη μεταφορά τους από και προς το σχολείο όπως και στις διάφορες δραστηριότητες τους.



«Σε καθημερινή βάση, όταν έχεις μία μακρά λίστα να φέρεις σε πέρας και να αντιμετωπίσεις και το κυκλοφοριακό του Λος Άντζελες και πολλά από αυτά που έχεις να κάνεις δεν τα έχεις στη λίστα… υπήρχαν στιγμές που τα πήγαινα καλά», εξήγησε η κ. Μπίχαμ.

«Στην αρχή, εάν μου μιλούσε άσχημα, κατέρρεα», είπε η πρώην νταντά και πρόσθεσε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «αλλά έκανα εισπνοές, για να καταλάβω τι έχει στο μυαλό της. Δεν ήταν εύκολο να δουλεύεις γι αυτήν, αλλά μου άρεσε η δουλειά μου».

Η Μπίχαμ δούλεψε για την οικογένεια για πέντε χρόνια.




newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου