ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης στα «Γρεβενά Αεράτα» με
δυο ποδοσφαιριστές. Είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση απόκτησης τους. Προχωράει ο σχεδιασμός για τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική και η «κατασκοπεία» των αντιπάλων. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους φιλάθλους οι οποίοι θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας για μια αξιοπρεπή πορεία.

Νέος γύρος διαβουλεύσεων, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων φαίνεται ότι ανοίγει για τον Πυρσό. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Διοίκησης βρέθηκε εκτός Γρεβενών συζητώντας το ενδεχόμενο να αναζητηθεί ΑΦΜ ομάδας Football League. Πρόκειται για ιδιαίτερα τολμηρό εγχείρημα που είναι αβέβαιο αν τελεσφορήσει. Οι φίλαθλοι παραμένουν πολλοί επιφυλακτικοί επειδή και στο παρελθόν κυκλοφορούσαν σενάρια που δεν ευοδώθηκαν και το μόνο που κόστισε ήταν χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου και τα πάντα στην ομάδα βρίσκονται στον αέρα και πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσουν γρήγορα τα πράγματα και να τελειώσει η κοροϊδία.






Σε κρίση βρίσκεται το ποδόσφαιρο του Νομού μας, κάτι που φαίνεται από τη συρρίκνωση των ομάδων που συμμετείχαν στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ αλλά και τη συνεχιζόμενη εδώ και χρόνια «αιμορραγία» με τη μετακόμιση πολλών ποδοσφαιριστών στο Νομό Κοζάνης. Πρόκειται για μια τάση φυγής που έχει διογκωθεί και πρέπει τόσο η ΕΠΣ όσο και οι ίδιοι οι Σύλλογοι να βρουν τρόπους ώστε να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.
Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου τελειώνει, οι μεταγραφές έχουν ξεκινήσει και δυστυχώς στην Α΄ Κατηγορία ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα συμμετέχουν τη νέα χρονιά, το πρόβλημα βρίσκεται στην εκκρεμοδικία που υπάρχει ανάμεσα στο Μέγαρο και τον Άρη Καρπερού. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και 3 μήνες και ακόμη δεν έχει λυθεί το εν λόγω ζήτημα. Ανεξάρτητα αν η ευθύνη είναι της ΕΠΟ ή της ΕΠΣ, καθήκον όλων είναι να λυθεί άμεσα το πρόβλημα. Οι δυο ομάδες δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία θα παίξουν και είναι αδύνατο να κάνουν τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.
Μετά από αρκετά χρόνια 20 και πλέον επιστρέφει την Α΄ Κατηγορία η ιστορική ομάδα Μαύρη Θύελλα Κνίδης. Πρόκειται για μια ιστορική σημαντική επιτυχία που..
Η συνέχεια εδώ 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου