ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ο αιφνιδιαστικός γάμος του Ορέστη Τζιόβα



Τα σκαλιά του δημαρχείου Αθηνών ανέβηκε το
απόγευμα της Τετάρτη ο Ορέστης Τζιόβας με τη σύντροφό του, Κατερίνα Φλώρου. Η είδηση του γάμου αιφνίδιασε πολλούς, ακόμη και τους καλούς του φίλους, οι οποίοι - όπως παραδέχτηκαν - έπεσαν από τα σύννεφα μόλις έμαθαν ότι παντρεύεται ο ηθοποιός.


Η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και από τις πρώτες της δηλώσεις στις κάμερες που βρέθηκαν έξω από το Δημαρχείο, έδειξε ότι το χιούμορ της κινείται στο ίδιο μήκος με εκείνο του αγαπημένου της.

Η σχέση τους δεν μετράει πολύ καιρό, ωστόσο το ζευγάρι από την αρχή ήξερε ότι ταιριάζουν πολύ και είναι ο ένας για τον άλλον. Στην ερώτηση για το πώς γνωρίστηκαν, απάντησαν πως όλα έγιναν έτσι όπως έπρεπε. Με την κυρία Τζιόβα, πλέον, να συμπληρώνει ότι ο ηθοποιός είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχει γνωρίσει. «Είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Είναι φανταστικός» ήταν τα τρυφερά της λόγια.

Ο πολιτικός γάμος οργανώθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα κι ελάχιστοι ήταν εκείνοι, που γνώριζαν για τα γαμήλια σχέδια του ζευγαριού. Μάλιστα, στο δημαρχείο πήγαν με ελάχιστους καλούς φίλους, ενώ απουσίαζαν οι γονείς. Ωστόσο, θα ακολουθήσει ο θρησκευτικός, χωρίς, όμως, να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.





newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου