ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Όλοι θέλουν να τους γυμνάσει η Χριστίνα Πάζιου





Μας συστήθηκε μέσα από
δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές, όπου είχε αναλάβει να γυμνάζει το κοινό. Και από την πρώτη στιγμή, οι τηλεθεατές εκτίμησαν τη δουλειά της εντυπωσιακής Χριστίνας Πάζιου, με τις ευφάνταστες ασκήσεις γυμναστικής.

Ωστόσο, την εκτίμησαν ακόμη περισσότερο, μέσα από τα social media. Η γνωστή γυμνάστρια καθημερινά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram σέξι φωτογραφίες της αναστατώνοντας κάθε φορά τους διαδικτυακούς της φίλους.


Η Πάζιου έχει αδυναμία στα μικροσκοπικά (πιο μικροσκοπικά δεν γίνονται) μαγιό, τα οποία αναδεικνύουν το εντυπωσιακά γυμνασμένο κορμί της. Και να φανταστεί κανείς, ότι στα 18 της χρόνια υπέφερε από βουλιμία κι έτρωγε καθημερινά 4 ολόκληρες τούρτες, έχοντας πάρει 15 κιλά. Τα έχασε, όμως, με επιμονή και γυμναστική και σήμερα διαθέτει αυτό το καλλίγραμμο κορμί.


Πάντως, όσοι φαν της Χριστίνας Πάζιου περιμένετε να τη δείτε και πάλι στην τηλεόραση, μάλλον θα μείνετε με την… προσμονή. Κι’ αυτό διότι, η γυμνάστρια έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να ασχοληθεί προς το παρόν με τη μικρή οθόνη, καθώς έχει να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις της.






















newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου