ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Το μοιραίο πρωινό!!



 



Είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με τον ερωτιάρη σύζυγο, κάθε φορά που εκείνος βρισκόταν στο
Λος Αντζελες. Ένα πρωί όμως τον είδε για πρωινό με τη σύζυγό του. Η φράση της, έκανε τη σύζυγο να σπάσει στο ρεστοράν...
O Γκάρι είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και τριγυρνά συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι, κοιμάται σε ξενοδοχεία και φυσικά είναι μακριά από τη γυναίκα του. Η γυναίκα του Κέιτ τον αγαπά, ξέρει ότι είναι εργασιομανής και κυρίως τον εμπιστεύεται.





Κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία με τα φυσιολογικά επακόλουθα… Για να μπούμε στο ζουμί της υπόθεσης ο Γκάρι τα τελευταία δυο χρόνια εβδομαδιαίως πήγαινε σε ξενοδοχείο του LAX ( αεροδρόμιο του Λός Άντελες) όπου κοιμόταν το βράδυ πριν πάρει την πρωινή πτήση για το Σικάγο. Ξυπνώντας έπαιρνε το πρωινό του στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διάβαζε την εφημερίδα του και είχε μια σέξι σερβιτόρα να τον εξυπηρετεί.
Ο Γκάρι μέσα σε αυτό το διάστημα, γνώρισε καλύτερα την όμορφη Κίμ η οποία εβδομάδα την εβδομάδα προσέγγιζε όλο και πιο πολύ τον ερωτιάρη σύζυγο. Το τι συνέβη ήταν θέμα ημερών και αναμενόμενο. Ο Γκαρι και η Κίμ διασκέδαζαν ιδρώνοντας στο κρεβάτι του ξενοδοχείου κάθε φορά που ο σύμβουλος ήταν στο Λός Άντελες.
Η νεαρή γνώριζε ότι ο Γκάρι ήταν παντρεμένος και αυτή η ελεύθερη σχέση που είχαν δεν την προβλημάτιζε. Ο Γκάρι όμως πήγαινε γυρεύοντας…και έκανε το μοιραίο λάθος κάλεσε την γυναίκα του για ένα τριήμερο στο Λός Άντζελες για να ξεκουραστεί. Τις ώρες που θα έλειπε θα έκανε μπάνιο στη πισίνα, θα έκανε σπα και πήγαινε για ψώνια στην πόλη των ανέμων.
Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν όμως όπως τα περίμενε καθώς το πρωί η Κίμ αφελέστατα όταν πήγε να τους σερβίρει τον ρώτησε σαν να μην συμβαίνει τίποτα,"Τι κάνεις Γκάρι; Καλημέρα γλυκέ μου."
Ποιος είδε την γυναίκα του και δεν φοβήθηκε. "Γα*** με τον άνδρα μου κάθε εβδομάδα που έρχεται στην πόλη;" είπε φωνάζοντας η Κέιτ. Το φυσικό επακόλουθο είναι να γίνουν όλα γης μαδιάμ, ο Γκάτι και η Κίμ να δραπετεύσουν με μαυρισμένα μάτια και η σύζυγος να βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα για βανδαλισμό καθώς είχε σπάσει όλο το ρεστοράν του ξενοδοχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου