Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Η Φαίη Σκορδά θέλει η επόμενη σχέση της να είναι με σεφ



Δύο χρόνια έχουν περάσει από τον
χωρισμό της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα. Και όλο αυτό το διάστημα δεν έχει ακουστεί το παραμικρό, γύρω από την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας, η οποία αποφεύγει να αναφέρεται σε αυτήν.


Ωστόσο, τη Δευτέρα είχε όρεξη για αστεία και μέσα από την κουζίνα του Βασίλη Καλλίδη, προχώρησε σε μία αποκάλυψη που ακόμη και οι συνεργάτες της δεν περίμεναν να την ακούσουν, αφού αφορούσε την προσωπική της ζωή. Η Φαίη Σκορδά, αν και διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της τηλεόρασης, λατρεύει το φαγητό και μάλιστα το καλό φαγητό.

Ο Βασίλης Καλλίδης έφτιαξε μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο και η παρουσιάστρια δεν αντιστάθηκε στη θέα του ταψιού, που μοσχοβολούσε. Και ξετρελαμένη αποκάλυψε ότι θέλει η επόμενη σχέση της να είναι με σεφ!


«Εάν ξανακάνω ποτέ σχέση, θα κάνω με σεφ. Αλήθεια σας λέω. Τι πράγμα είναι αυτό ρε Βασίλη; Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το φαγητό. Αλήθεια», είπε.









newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου