ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Οι… τρελές σκέψεις και επιθυμίες των ζωδίων!






Ποιος δε θέλει να μην κάνει τίποτα το Σαββατοκύριακο; Όταν ξεφεύγουμε για λίγο από τις υποχρεώσεις μας,

κάνουμε κάποιες… τρελές σκέψεις, για να περάσουμε καλύτερα και να ξεφύγουμε από τη συνηθισμένη μας ρουτίνα.

Πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας και που κατά βάθος θέλουμε να τα κάνουμε πράξη. Σκεφτόμαστε το οτιδήποτε, από το πιο αθώο μέχρι το πιο τολμηρό… Και μια συμβουλή: Να είστε προσεκτικοί με τις επικίνδυνα παράτολμες σκέψεις σας, γιατί θα τις κάνετε πράξη!

Οι παράτολμες σκέψεις και επιθυμίες των 12 ζωδίων




Για κάθε ζώδιο υπάρχει και κάτι… περίεργο στο μυαλό του, κάτι που είναι κόντρα στη φύση του το οποίο όμως το κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο. Τι είναι αυτό;

ΚΡΙΟΣ

Ως ζώδιο της Φωτιάς, θα πρέπει να είστε σε συνεχή δράση. Συχνά η ορμή σας δίνει την εντύπωση στους άλλους ότι δε σας νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για σας. Όμως, κατά βάθος θέλετε ο καθένας να σας προσέχει και να αναγνωρίζει τη δύναμη και την εξουσία σας. Η πιο… τρελή σκέψη σας θα ήταν να πάρετε γρήγορα κολακευτικά σχόλια για το αγαπημένο σας project ή ακόμα και για μια φωτογραφία σας στο Facebook, θέλετε όλοι να κρίνουν θετικά την πανέμορφη και αγέρωχη προσωπικότητά σας. Στη συνέχεια, κάνετε τα πάντα για να έχετε συνεχή επικύρωση της ελκυστικότητάς σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σταθεροί και δεν σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής. Αλλά υπάρχει μια αντίθεση μέσα σας, θέλετε να κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς να είστε το κέντρο της προσοχής. Η πιο… τρελή σκέψη σας θα ήταν να κάνετε το δικηγόρο του διαβόλου σε ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα. Κι αυτό θα το κάνετε κρυφά, επιδιώκοντας να μεταβείτε στη συζήτηση ανώνυμα, είτε μέσω του internet, είτε μέσω μηνυμάτων. Στη συνέχεια, παρακολουθείτε πώς ανταποκρίνονται οι άλλοι και η συνομιλία παίρνει φωτιά! Αυτός είναι σίγουρα ένα ωραίος τρόπος διαφυγής και χαίρεστε πολύ καθώς κρύβετε τον εαυτό σας και δεν είστε το επίκεντρο της συζήτησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Ερμής και σας αρέσει η συνεχής επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας. Αλλά ως ζώδιο του Αέρα, είστε επίσης συνεχώς σε κίνηση και κοινωνικοί. Είστε η ψυχή της παρέας που κρατά τα πράγματα ενδιαφέροντα και κάνει τους άλλους ευδιάθετους. Έτσι, η πιο… τρελή σκέψη σας είναι να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από όλα αυτά, να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας και να το αφήσετε στο σπίτι. Στη συνέχεια, να πάρετε το αυτοκίνητό σας και να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει και που ξέρετε ότι θα περάσετε συναρπαστικά. Μέσα σας χαίρεστε που δε σας βρίσκει κανείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ..

Η συνέχεια εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου