ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Η Ιωάννα Μπέλλα μιλά για την εμπειρία της στο… άρμεγμα



Η Ιωάννα Μπέλλα είναι το
πρόσωπο των ημερών, στον χώρο της showbiz. Το όμορφο μοντέλο που απορρίφθηκε από την κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model, λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει, έστρεψε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Και δίχασε το κοινό, αφού άλλοι πήραν το μέρος των κριτών και άλλοι το δικό της.


Πριν λίγες ημέρες, η Ιωάννα Μπέλλα κατέκτησε και τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς 2018», ενώ βλέπει τις μετοχές της να κάνουν απανωτά… limits up. Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» βρήκε την όμορφη κοπέλα από τη Βόρεια Ελλάδα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της από το ριάλιτι μόδας του Star, αλλά και την εμπειρία της από το… άρμεγμα!



Το τελευταίο, ενδεχομένως, να ακούγεται περίεργο αλλά ο πατέρας της είναι κτηνοτρόφος, ενώ διατηρεί μία μεγάλη βιοτεχνία κρέατος, που δραστηριοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα. Οπότε, είναι κατανοητό ότι η Μπέλλα έχει εμπειρία από τη φροντίδα των ζώων, ακόμη και από το άρμεγμα. Αν και όπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής, ήταν για εκείνη μία περίεργη αίσθηση. «Έχω δοκιμάσει να αρμέξω όταν ήμουν 10 χρονών. Ήταν πολύ περίεργη αίσθηση, αλλά ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Εννοείται πως έχω πιει το γάλα και έχω φάει αυγά από τις κοτούλες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο αφορά την άλλη εμπειρία της, εκείνη στο Greece’s Next Top Model και την απόρριψή της από τους κριτές, είπε: «Το GNTM τελικά μου έκανε καλό. Μακάρι να πάει καλά και η εκπομπή. Είναι επαγγελματίες. Ξέρουν τι κάνουν. Θέλουν συγκεκριμένα πράγματα. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Εγώ χαίρομαι γιατί δεν μπήκα στο σπίτι και πήρα έναν τίτλο που θα είναι για τα επόμενα χρόνια και θα με θυμάται όλος ο κόσμος ως ΣΤΑΡ Ελλάς 2018 που είναι πολύ σημαντικό για εμένα».










newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου