ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Η λεοπάρδαλη του χιονιού που ποζάρει για… selfies





Μπορείτε να φανταστείτε ποια μπορεί να
είναι η αντίδραση μίας λεοπάρδαλης του χιονιού, όταν βρίσκεται μπροστά σε μία φωτογραφική μηχανή, ψηλά στα βουνά; Το παίρνει το ποτάμι. Βγάζει… selfies! Ακούγεται περίεργο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό και σίγουρα αστείο.

Ο Βρετανός φωτογράφος της φύσης και διάσημος για τα εκπληκτικά στιγμιότυπα που έχει απαθανατίσει με το φακό του, Terry Townshend είχε στήσει την κάμερά του ψηλά στα βουνά της Κίνας, προκειμένου να απαθανατίσει εικόνες από ένα απομακρυσμένο τμήμα των βουνών. Και σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε και θα κατέγραφε ο φακός του, όταν μία λεοπάρδαλη του χιονιού πλησίασε την κάμερα.


Όπως εξηγεί ο ίδιος, όταν ολοκλήρωσε το πρότζεκτ, δεν περίμενε πώς ανάμεσα στις 1800 φωτογραφίες που βρίσκονταν στη μνήμη της κάμερας, θα γινόταν ο ίδιος μάρτυρας ενός απίστευτου σκηνικού. Μετά από 500 φωτογραφίες που είχε δει από το υλικό, έπεσε πάνω σε μία λεοπάρδαλη του χιονιού. Και τις κινήσεις της είχε καταγράψει καρέ-καρέ ο φακός.


Το άγριο ζώο, λοιπόν, αντιλήφθηκε την κάμερα και άρχισε να την πλησιάζει με περιέργεια, μέχρι που έφτασε μπροστά από το φακό. Και τότε, συνέβη το εκπληκτικό: η λεοπάρδαλη του χιονιού κοίταξε ευθέως την κάμερα κι άρχισε να παίρνει πόζες σαν να στήνεται για selfies.


Τις αστείες, πραγματικά, φωτογραφίες τις ανέβασε και στο Twitter με τους χρήστες να μην πιστεύουν στα μάτια τους με το πόσο απίθανο βγήκε το αποτέλεσμα. Ο Terry Townshend μίλησε και στην Daily Mail και δεν έκρυψε τη χαρά του για το μικρό «διαμαντάκι» που έκρυβε η φωτογραφική του μηχανή.








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου