ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Μπράντλεϊ Κούπερ-Ιρίνα Σάικ, δυστυχισμένοι μαζί τους τελευταίους μήνες



Η σχέση του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Ιρίνα Σάικ μετράει
τρία χρόνια και μέσα από αυτήν γεννήθηκε ο καρπός του έρωτά τους, η ενός έτους κόρη τους Λία. Ωστόσο, μέσα σε αυτό το διάστημα, το ζευγάρι -που η αλήθεια είναι πως δεν έχει δώσει δικαιώματα- έχει δει τον σκανδαλοθηρικό, κυρίως, Τύπο να τους χωρίζει, ουκ ολίγες φορές. Και τον τελευταίο έναν μήνα, βλέπουν τη σχέση τους να πρωταγωνιστεί και πάλι σε ανάλογα δημοσιεύματα.




Σύμφωνα, με το Page Six, το ζευγάρι περνάει τη χειρότερη φάση της σχέσης τους και οι δυο τους είναι «δυστυχισμένοι μαζί». Και μάλιστα, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η κατάσταση αυτή κρατάει τους τελευταίους μήνες. «Ο Μπράντλεϊ πλέον δεν πίνει γουλιά αλκοόλ, προτιμώντας να μένει στο σπίτι. Η Ιρίνα, πάλι, θέλει να πηγαίνει σε λαμπερά πάρτι και κοσμικές εκδηλώσεις» υποστηρίζει σε άλλο σημείο το δημοσίευμα του Page Six.



Μάλιστα, για να ενισχύσει τους ισχυρισμούς, φέρνει ως παράδειγμα τη σόλο εμφάνιση του μοντέλου σε λαμπερό γκαλά στην Ίμπιζα, αλλά και μία πρόσφατη έξοδό τους σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης, όπου και οι δύο έδειχναν άκεφοι. Ο Κούπερ έσπρωχνε το καρότσι της κόρης τους και η Σάικ ακολουθούσε με μία μελαγχολική διάθεση.




Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι, που υποστηρίζουν ότι στις τελευταίες εξόδους του ζευγαριού, διακρίνεται μία «παγωμάρα», σαν να είναι απομακρυσμένοι ο ένας από τον άλλον. Κι επισημαίνουν ότι το μοντέλο από τη Ρωσία δείχνει αρκετά μελαγχολικό, την ώρα που ο ηθοποιός μοιάζει να έχει στρέψει όλο το ενδιαφέρον του, στη μοναχοκόρη του, που της έχει μεγάλη αδυναμία.








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου