ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Συζήτηση για την πορεία των διαδικασιών ενοποίησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το Τ.Ε.Ι. και τη δημιουργία του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Συναντήθηκαν σήμερα, 14/11/2018, οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Γρεβενών:   
  Μπγιάλας Χρήστος, Καστοριάς:     Τελιγιορίδου Ολυμπία, Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κοζάνης:       Δημητριάδης Μίμης, Μουμουλίδης Θέμης, Θεοφύλακτος Γιάννης, Ντζιμάνης Γιώργος, Φλώρινας:     Σέλτσας Κωνσταντίνος, με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κώστα Γαβρόγλου, και την Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κα. Μερόπη Τζούφη, όπου συζήτησαν για την πορεία των διαδικασιών ενοποίησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το Τ.Ε.Ι. και τη δημιουργία του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.







Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα στην οποία επιβεβαιώθηκε ότι οι διαδικασίες ενοποίησης οδεύουν προς ολοκλήρωση.
Ενημέρωσα τον Υπουργό για τη συνεδρίαση και τη θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου των Γρεβενών για τη λειτουργία του νέου Πανεπιστημίου της Δυτικής Μακεδονίας και του υπενθύμισα την πρόταση που του έχω υποβάλει για τρία τμήματα στα Γρεβενά με τη διατήρηση του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Εντείνουμε τις προσπάθειες μας με στόχο να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες έως το τέλους του έτους.
Μπγιάλας Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου