ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 1-2 Δεκεμβρίου




ΚΡΙΟΣ: Πλέον θα δείτε καθαρά αυτά που είναι για καλό σας και αυτά που πρέπει να
αποφύγετε. Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρηθήκατε αρκετά και αντιμετωπίσατε σύνθετα προβλήματα, αλλά καταφέρατε κάθε φορά να βγείτε από τη δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα σας δίνεται συνέχεια η ευκαιρία να εγκαταλείψετε το πρόσφατο παρελθόν σας, που σας ταλαιπώρησε αρκετά και ποικιλοτρόπως, και να βάλετε πλώρη για να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε θέσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες, αρκεί να τη βοηθήσετε κι εσείς κάνοντας προηγουμένως κάποιες μικρές θυσίες. Την ενεργητικότητα που έχετε καλό είναι να τη διοχετεύσετε σε κάτι που πραγματικά σάς εκφράζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε άλλη τροχιά μπαίνει πλέον η ερωτική ζωή σας, καθώς έπαψαν και να σας ικανοποιούν οι τυχαίες γνωριμίες και να σας γεμίζουν οι επιφανειακές σχέσεις. Οσοι επιλέξετε τώρα τον σύντροφό σας θα έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση.

ΛΕΩΝ: Οπως φαίνεται, η διάθεσή σας βελτιώνεται και τα βλέπετε όλα αισιόδοξα. Θα έχετε σαφώς μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, γι' αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνήσετε με τα άτομα που θα τραβήξουν την προσοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταματήστε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λίγη χαρά στη σχέση σας. Εχετε τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Για να πετύχετε τους κοινούς στόχους σας πρέπει να κινηθείτε συλλογικά στον επαγγελματικό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Σιγουρευτείτε ότι τα μηνύματα που δίνετε είναι σωστά, γιατί μάλλον κάτι σας ξεφεύγει. Με λίγο χιούμορ και περισσότερη ψυχραιμία θα αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες στη σχέση σας. Η πλούσια φαντασία σας θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συνέχεια εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου