ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Κοζάνη: Συνελήφθησαν δύο 46χρονες για 4 διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα σούπερ μάρκετ (εικόνες)

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τους - Κατασχέθηκαν διάφορα είδη-προϊόντα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 





Συνελήφθησαν χθες (01-12-2018) μεσημβρινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης
Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης δύο (2) αλλοδαπές 46 χρονών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα σούπερ μάρκετ.

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος των ανωτέρω για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, απλή σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αντίσταση, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί οι 46χρονες αφού εισήλθαν σε κατάστημα - σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη, αφαίρεσαν από κοινού από αυτό διάφορα προϊόντα, έγιναν όμως αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος  και τράπηκαν σε φυγή, η μια με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και η άλλη πεζή.

Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί στην Κοζάνη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) και να συλληφθεί η 46χρονη που διέφυγε πεζή, ενώ η άλλη 46χρονη στην προσπάθεια της να διαφύγει, αφού προκάλεσε φθορές σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 37χρονης ημεδαπής, εντοπίστηκε μετά από καταδίωξη και συνελήφθη παρά την αντίστασή της, σε περιοχή της Κοζάνης.






Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενες πρωινές ώρες της ιδίας είχαν διαπράξει τρεις (3) επιπλέον κλοπές σε σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη, ενώ οι συλληφθείσες είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διάφορα κλαπέντα είδη-προϊόντα που βρέθηκαν εντός αυτού, από τα τέσσερα (4) καταστήματα σουπερ μάρκετ τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.



Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθείσες  μαζί με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου