ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Ο άγνωστος γάμος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου



Παντρεμένη και μάλιστα εδώ και
3,5 χρόνια φαίνεται πως είναι η κριτής του Greece's Next Top Model Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


Το γνωστό μοντέλο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιάννη στο Λος Άντζελες το 2015 και κουμπάροι ήταν η Γιάννα Τερζή και ο Δημήτρης Γιαννέτος. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Το 2015 επισημοποίησαν τη σχέση τους, όμως από το Μάρτιο δεν είναι μαζί, αλλά παραμένουν ακόμα παντρεμένοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day.

Το μοντέλο απέφευγε να μιλάει για την προσωπική της ζωή τελευταία και μετά τη δημοσιότητα που γνώρισε λόγω του GNTM. Ωστόσο, φήμες την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, κάτι που κανένας τους δεν είχε ούτε διαψεύσει, ούτε επιβεβαιώσει.


«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έζησε έναν πολύ θυελλώδη έρωτα. Γνώρισε τον Γιάννη της το 2010. Ένα όμορφο αγόρι, πολύ κοντά στην ηλικία με εκείνη, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα. Εκείνος την ερωτεύτηκε πάρα πολύ, αυτή όμως ζούσε στο εξωτερικό. Τα πράγματα δεν ήταν πάρα πολύ εύκολα στην αρχή τα πρώτα χρόνια ταξίδευε ο ένας στον άλλον και εκείνη ανησυχούσε πολύ. Τελικά αυτός ο έρωτας επισφραγίστηκε το 2015 από έναν γάμο. Παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες. Οι κουμπάροι ήταν η τότε συγκάτοικος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και διάσημη τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννέτος. Ενώ ήταν ένας μεγάλος έρωτας που δεν τον έκρυβαν, στον γάμο ήταν πολύ λίγοι οι καλεσμένοι, έγινε σχεδόν κρυφά. Το ζευγάρι έκανε και επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα στα Madwalk της περασμένης σεζόν. Ξαφνικά από τον Μάρτιο…σιωπή. Δεν υπάρχει ακόμα διαζύγιο, παραμένουν παντρεμένοι, ωστόσο όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι από το Μάρτιο έχει σταματήσει η μεταξύ της επικοινωνία», ανέφερε στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε όσα αποκάλυψαν στον αέρα της εκπομπής:









newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου