ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Πώς θα γίνεις το...απόλυτο θηλυκό ανάλογα με το ζώδιο σου;;; Διαβασε εδώ!!!




Ποια γυναίκα ξέρει τον έρωτα και έχει γεννηθεί για αυτόν; Υπάρχουν κάποια θεϊκά πλάσματα, που μοιάζουν να τραβάνε τους άντρες από τη μύτη!..

Δεν θα ήθελες, να έχεις όποιον θέλεις εσύ, και να είσαι εσύ που θα αποφασίσεις πού θα δώσεις την καρδιά σου; τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις, για να έχεις όποιον άντρα θέλεις; Δεν έχει σημασία η εξωτερική εμφάνιση, σημασία έχει η ερωτική συμπεριφορά! Ποια γυναίκα πρέπει να αντιγράψεις, για να τρελαίνεις τους άντρες;

Την γυναίκα Σκορπιό! Είναι τόσο εκρηκτικά θηλυκή, που οι άντρες παθαίνουν ντελίριο και μόνο που την σκέφτονται. Πάμε να δούμε, ποια στοιχεία της ερωτικής συμπεριφοράς της γυναίκας Σκορπιού μπορείς να πάρεις, ανάλογα με το δικό σου ζώδιο! και να γίνεις αυτό που είσαι, μεν, αλλά με μια πινελιά μοιραίας γυναίκας!

Κριός

Αν είσαι Κριός, το μόνο που πρέπει να πάρεις από τη Σκορπίνα, είναι την υπομονή της, όταν θέλει έναν άντρα! Και εσύ είσαι πάρα πολύ ερωτική, αλλά βιάζεσαι! Πάρε από τη Σκορπίνα την τέχνη να περιμένεις, και να απολαμβάνεις την ερωτική προσμονή! Την λατρεύουν και οι άντρες αυτή την στρατηγική στον έρωτα, και το ξέρεις!

Ταύρος

Αν είσαι ταύρος, με τον τόσο ερωτισμό που έχεις, αυτό που θα έπρεπε να πάρεις από τν Σκορπίνα, είναι η μαχητικότητα. Εσύ, είσαι επίμονη στον έρωτα, αλλά πολλές φορές, είσαι χαμηλών τόνων, γιατί φοβάσαι. Γίνε μαχητική, κάνε το πρώτο βήμα, και θα δεις μεγάλη αλλαγή στην ερωτική σου ζωή!

Δίδυμοι

Σαν Δίδυμος, τα πας πολύ καλά με τους άντρες, σε λατρεύουν. Αλλά, ώρες - ώρες, ενώ τους θέλεις ερωτικά, αυτοί σε βλέπουν ή σαν δασκάλα ή σαν συνάδελφο! Πάρε από την Σκορπίνα το μυστήριο, ένωσέ το με το παιχνίδι σου, και θα είσαι εντελώς ακαταμάχητη στον έρωτα! Με το μυαλό σου μπορείς να κάνεις τα πάντα, οπότε, ξεσήκωσε το μυστηριακό ύφος της Σκορπίνας, και γίνε γλυκά επικίνδυνη!

Καρκίνος

Οι καρκίνοι με τους Σκορπιούς, μοιάζετε πολύ, και ας μην φαίνεται σε πρώτη άποψη. Τι θα σε βοηθήσει στο ερωτικό παιχνίδι και στις σχέσεις σου, από όσα έχει η πολύ φιλική σου Σκορπίνα; Η δυνατότητα να ξεχνάει! Δύσκολα βέβαια, αλλά τουλάχιστον ξεχνάει και πάει παρακάτω. Και εσύ το χρειάζεσαι, γιατί έχεις μαζέψει ένα σωρό απωθημένα. Πέτα τα!

Λέων

Σαν γυναίκα λέων, είσαι πολύ φωτεινή, και πολύ κυριαρχική. Καθόλου κακό. Αλλά, δεν είναι κακή ιδέα, όταν θέλεις να παίξεις περίεργα ερωτικά παιχνίδια, να ξεσηκώσεις την τάσης της Σκορπίνας, που παριστάνει ότι υποτάσσεται. Μην νομίζεις, για παιχνίδι πρόκειται, και για την Σκορπίνα, σιγά μην υποταχθεί1 κι εσύ το ίδιο, θα παραστήσεις είπαμε την υποταγμένη, για να έχεις άμεσα ερωτικά οφέλη, από άντρες που σε φοβούνται κανονικά.

Παρθένος

Είσαι πολύ αφοσιωμένη, και αυτό πολλές φορές σου στοιχίζει μακροχρόνιες σχέσεις που δεν αξίζουν τον κόπο. Αντέγραψε από την Σκορπίνα τον εγωισμό! Είναι πολύ χρήσιμος! Μπορείς να βάλεις πρώτα τον εαυτό σου, πραγματικά όμως, διαγράφοντας πιο γρήγορα ανθρώπους που το βλέπεις ότι εκμεταλλεύονται τη διάθεσή σου για προσφορά. Βάλε χι, όπως θα κάνει και η Σκορπίνα, και πήγαινε παρακάτω!

Ζυγός

Είναι πολύ γλυκιά και ερωτική, αλλά το πόσο ανασφαλής είσαι, δεν το ξέρει κανένας. Πάρε την αυτοπεποίθηση της Σκορπίνας, που πάντα θεωρεί - και έχει δίκιο - ότι κάνει και χάρη σε έναν άντρα να είναι μαζί του! Σου φαίνεται δύσκολο, το χρειάζεσαι όμως, γιατί με τόση ανασφάλεια, θα γίνεις τελικά θύμα κάποιου που δεν θα το αξίζει καθόλου να είναι μαζί σου.

Σκορπιός

Τι να κλέψεις εσύ; Αφού είσαι Σκορπίνα, όλα τα ξέρεις για τον έρωτα! Ναι, αλλά ξέρεις να είσαι ευτυχισμένη μέσα σε αυτόν; Πρέπει να βρεις μέσα σου όλη την αλήθεια του ζωδίου σου, γατί πολλές φορές, εγκλωβισμένη σε στερεότυπα, ζεις δύσκολους έρωτες . Κάνε στον εαυτό σου δώρο λίγηηρεμία και αυτοκριτική, για να δεις γιατί ενώ αξίζεις τόσα πολλά, κάποιες φορές οι άντρες είναι τόσο άκαρδοι μαζί σου.





Τοξότης

Είσαι σκέτη γλύκα στον έρωτα, και οι άντρες πολύ σε θέλουν. Και στο δείχνουν. Αλλά είσαι τόσο ανοιχτή, που πολλές φορές οι άλλοι νομίζουν ότι είσαι συνεχώς με ένα γέλιο . Και μπορεί και να σε πατάνε - λίγο - επειδή δίνεις την εντύπωση της τόσο πολύ δυνατής. Πάρε από την Σκορπίνα την υπέροχη πληγωμένη η πόζα που παίρνει όταν τολμάνε να την πειράξουν. Δεν είναι καθόλου κακό, θα ενώσεις τη δύναμη του χαρακτήρα σου με ένα τρομερά θηλυκό χαρακτηριστικό.

Αιγόκερως

Πολύ σταθερή στον έρωτα, πολύ απαιτητική, αλλά δεν το ξέρει κανείς! Ενώ είσαι εντυπωσιακή γυναίκα και με πολλή θηλυκότητα, ντρέπεσαι και την κρύβεις. Πάρε από τη Σκορπίνα την τόλμη της στην εμφάνιση! Κάνε τον εαυτό σου να λάμψει με το σκοτεινό φως της θηλυκής femme fatale. Είναι τόσο ωραίο, να αφήνεις έναν αέρα μαγνητικής γοητείας γύρω σου! πρέπει να το τολμήσεις, θα ταιριάξει ωραία με τη δική σου θηλυκότητα που είναι αυστηρή, θα υπάρχει ισορροπία .

Υδροχόος

Η γυναίκα Υδροχόος, θέλει πάνω από όλα την ελευθερία της. Ή τουλάχιστον, αυτή την εντύπωση δίνεις. Είναι όμως αλήθεια; Ή μήπως είναι μια άμυνα; Πάρε από την Σκορπίνα την τάση που έχει για δέσμευση, ή μάλλον, παραδέξου στον ίδιο σου τον εαυτό ότι έχεις και αυτήν την τάση. Γιατί κυνηγώντας πολύ την ελευθερία, μπορεί να μείνεις και μόνη, και αυτό δεν σου αξίζει, έχεις πάρα πολλά να δώσεις σε έναν άντρα.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς και οι Σκορπιοί, ανήκουν στον κύκλο του νερού, όπως και οι Καρκίνοι, και καταλαβαίνονται πολύ καλά μεταξύ τους. Τι να πάρεις από τη Σκορπίνα και γιατί; Πάρε την αγριάδα που έχει ώρες - ώρες στη σχέση της με τους άντρες. Γιατί; Γιατί και εσύ έχεις τέτοια ανάγκη και τάση, αλλά την καταπνίγεις! Άσε ελεύθερο τον εαυτό σου να κυριαρχήσει πάνω στον άντρα που αγαπάς, θα είναι πολύ λυτρωτικό για σένα.




Aniwthoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου