ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Εφυγε ο Ηλίας Τερζιάδης - Ήταν ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Ντίσελντορφ





Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Ντίσελντορφ «Ο Ξενιτέας» Ηλίας Τερζιάδης, άφησε την τελευταία του πνοή στη Γερμανία και
ο σύλλογος τον οποίο υπηρέτησε, με ανακοίνωσή του, εξέφρασε την θλίψη του και την συμπαράσταση προς την οικογένειά του.





Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος Ελλήνων Ποντίων Ντίσελντορφ «Ο Ξενιτέας» σε προσωπικό τόνο αναφέρει: «Γνωρίζω ότι η στιγμή είναι πολύ δύσκολη για όλους μας , είμαστε όλοι σήμερα εδώ, η οικογένεια σου, οι συγγενείς σου, οι φίλοι σου και όσοι είχαν την τιμή να σε γνωρίσουν , για να αποτίσουμε φόρο τιμής και εκτίμησης σε σένα αλησμόνητε Ηλία. Ήρθαμε όλοι συντετριμμένοι από τον άδικο, τον αναπάντεχο πρόωρο χαμό σου.

Θα μπορούσε κανείς να γράφει και να μιλάει, ώρες για το μεγαλείο της ψυχής σου, την καλοσύνη σου και τις αρετές σου.

Ήσουν για πολλά χρόνια ενεργό μέλος του Συλλόγου Ποντίων Ντίσελντορφ και βοήθησες τα μέγιστα για την άνοδο του Συλλόγου που αγαπούσες. Αφήνεις ένα τεράστιο κενό στον Ποντιακό Ελληνισμό και η ανιδιοτελής προσφορά σου δεν θα ξεχαστεί.

Βρίσκομαι απροετοίμαστος και φοβάμαι μήπως με τα φτωχά μου λόγια δεν αποδώσω τα πρέποντα. Για όλους ο χαμός σου είναι δυσβάσταχτος, αλλά τι να πει κανείς και πώς να παρηγορήσει την σύζυγο σου και τα παιδιά σου.

Αγαπημένε μας Ηλία σε προπέμπουμε σήμερα στην τελευταία κατοικία σου με αβάσταχτη λύπη. Πεθαίνουν όσοι ξεχνιούνται. Εσύ θα ζεις πάντα, διότι δεν θα λησμονηθείς ποτέ. Αιωνία σου η μνήμη αδερφέ μας Ηλία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».





Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο fb ο πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Ντίσελντορφ Ηλίας Μαυρίδης, αναφέρει: «Πεθαίνουν όσοι ξεχνιούνται... Εσύ θα ζεις πάντα διότι δεν θα λησμονηθείς ποτέ! Αιώνια σου η μνήμη αδερφέ μας Ηλία...».

ΑΕΤΟΣ2: Καλό παράδεισο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου