ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ κατέκτησε ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου (Νεανίδες) - (εικόνες)

Το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ κατέκτησε ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου. Αυτή τη φορά σειρά είχε το πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Μετά από 14 αήττητους αγώνες τα κορίτσια του Κεραυνού βάζουν πλώρη για το πρωτάθλημα βόρειας και κεντροδυτικής Ελλάδας που θα γίνει την μεγάλη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος ο Κεραυνός αντιμετώπισε μέσα στο κλειστό γυμναστήριο Πτολεμαΐδας την ομάδα του Απόλλωνα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, με την ιδιαιτερότητα ότι ο Κεραυνός αγωνίστηκε χωρίς την παρουσία των προπονητών του αφού και οι δύο δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν για σοβαρούς λόγους. Ο Κεραυνός αν και βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 15 πόντους γύρισε το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο και τελικά κέρδισε την ομάδα του Απόλλωνα με 6 πόντους διαφορά 64 58!




Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με την ομάδα του Απόλλωνα να προσπαθεί από τα πρώτα δευτερόλεπτα να πάρει κεφάλι στο σκορ και την ομάδα του Κεραυνού να αμύνεται, κόντρα στην επί σειρά ετών πρωταθλήτρια Δυτικής Μακεδονίας, με όποιο τρόπο μπορούσε. Τα πολλά σφυρίγματα των διαιτητών, χάλασαν το ρυθμό του αγώνα και από πολύ νωρίς και οι δυο ομάδες είχαν πρόβλημα με τα φάουλ. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και κέρδισε τελικά η ψυχραιμότερη. Σημειώνουμε για μια ακόμη φορά ότι η ομάδα του Κεραυνού αγωνιζόταν χωρίς προπονητή στον πάγκο της και έβγαλε όλο το πρωτάθλημα με μόνο οκτώ παίκτριες αφού έτσι ορίζουν οι κανονισμοί.





Την ίδια μέρα το γυναικείο τμήμα του Κεραυνού έκοψε την πίτα του στην ταβέρνα «Πέρδικα» στο Σπήλαιο. Παράλληλα έγινε και η απονομή του περσινού πρωταθλήματος ΕΚΑΣΔΥΜ Κορασίδων. Η αρχηγός της ομάδας, Ελένη Φάρου, παρέλαβε από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Λάζαρο Σαββίδη το Κύπελλο και όλες οι παίκτριες παρέλαβαν και αναμνηστικό μετάλλιο.
Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου κος Γιώργος Δρόσος, ο πρόεδρος του γυναικείου τμήματος κος Αναστάσιος Σεβαστιάδης και οι γονείς όλων των παικτριών.
Την φετινή ομάδα του Κεραυνού απαρτίζουν οι: Δήμητρα Βακουφτσή (προπονήτρια), Αντώνης Καραγιάννης (βοηθός προπονητή), Ελένη Φάρου, Χριστίνα Θεοδώρου, Κωνσταντίνα Δαδαλή, Στέλλα Τσιαρσιώτη, Αναστασία Τζημορώτα, Εύα Λιακοπούλου, Σοφία Ασλανίδου, Ερμιόμη Παππά, Αθανασία Παππά, Ελένη Ντόνα, Δήμητρα Ζυγούρα, Ηλιάνα Νίκου, Ελένη Παπαϊωάννου, Ρία Σαρηγιαννίδου, Νικολέτα Μαλέκα και Ειρήνη Παπαϊωάννου.
Στα αγωνιστικά, η ομάδα των κορασίδων αντιμετωπίζει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί την ομάδα του Μεγάλου Αλέξανδρου Κοζάνης. 


Να σημειώσουμε ότι και η ομάδα των κορασίδων συνεχίζει αήττητη και περιμένει τους 5 επόμενους αγώνες ώστε να εξασφαλίσει και εδώ την πρώτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου