ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Λίφτινγκ τρίτης γενιάς :ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ από γυναίκες που το δοκίμασαν (Η είδηση που πρέπει να δουν όλες οι γυναίκες)



Η Τρισδιάστατη λύση 3D SHAPE face lift είναι το λίφτινγκ τρίτης γενιάς δηλαδή ότι τελευταίο έχει βγάλει η επιστήμη για τη...


χαλάρωση και την αναζωογόνηση του προσώπου και για την ομορφιά της γυναίκας .

Η αισθητική δερματολογία με τις επιτεύξεις της σύγχρονης τεχνολογικής εξέλιξης μας δίνει πλέον λύση στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της αναζωογόνησης του προσώπου με την τεχνολογία 3D SHAPE.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πω τρισδιάστατα βλέπει το πρόσωπο ο γιατρός και μέσω του υπολογιστή και τη τεχνολογίας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της κάθε γυναίκας .

Η 3D SHAPE τεχνολογία, μετά από κλινικές μελέτες και εφαρμογές στηριζόμενες στην παγκόσμια ιατρική βιβλιογραφία κατασκευάστηκε αποκλειστικά και μόνο για το ιατρείο Narcissus του δερματολόγου Στέλιου Αγγελίδη και για ειδικό νέο ερευνητικό πρόγραμμα.

Είναι - μη χειρουργική θεραπεία - που αντιμετωπίζει «τρισδιάστατα» την χαλάρωση και την αναζωογόνηση του προσώπου, μέσω της αλληλεπίδρασης και ταυτόχρονης εκπομπής των 3 πιο σύγχρονων τεχνολογιών. Οι πρωτοποριακές και πατενταρισμένες κεφαλές του 3D SHAPE face lifting μας δίνουν τη δυνατότητα για πιο διαδραστικές θεραπείες και για πιο ολοκληρωμένα πρωτόκολλα με απώτερο σκοπό την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων. Η 3D SHAPE face lift τεχνολογία μπορεί για να δώσει λύση και ως «μονοθεραπεία» στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της αναζωογόνησης. H 3D τριπλή δράση της, μέσω της μέγιστης ισχύς και των ειδικών κεφαλων-παγκόσμια πατέντα.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

1. LASER Προσοχή δεν είναι όλα τα laser ικανά να κάνουν κυτταρική αναστροφή της γήρανσης Laser με μήκος κύματος όπως του 3D SHAPE face lift (910 nm) μπορούν να πετύχουν αυτό τον σκοπό. Το laser (με τις ειδικές παραμέτρους, διάρκεια παλμού και ενεργειακή πυκνότητα, εστιάζει και θερμαίνει τη μέση στιβάδα του δέρματος (τη στιβάδα που έχει τους ινοβλαστες και τα μικροαγγεια) προκαλώντας μικρού βαθμού διέγερση, αφήνοντας ανεπηρέαστη την επιδερμίδα. Διεγείρει έτσι την ανάπτυξη νέου "υγιούς" κολλαγόνου οδηγώντας σε μείωση των λεπτών γραμμών – ρυτίδων.

Άλλα οφέλη είναι:

• Απαλότερη υφή δέρματος

• Σύσφιξη των πόρων

• Μείωση γενικευμένης ερυθρότητας



2. ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

(πολλαπλής συχνότητας και ισχύος) Η κορυφαία τεχνολογία για την σύσφιξη του δέρματος. Η θερμότητα που διαχέουν οι ραδιοσυχνότητες (προσοχή όχι όλες, αλλά μόνο αυτές με πολλαπλή συχνότητα και ισχύ) στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα:

• Αύξηση των μεταβολικών λειτουργιών και της κυτταρικής ενέργειας.



3. FRACTIONAL VACUM Η παγκόσμια αναγνωρισμένη τεχνολογία VACUM στην πιο εξελιγμένη της μορφή την fractional, έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην θεραπεία της χαλάρωσης και της αναζωογόνησης του προσώπου γιατί επιτυγχάνει:

Αύξηση μικροκυκλοφορίας του αίματος

• Μεγαλύτερη οξυγόνωση των ιστών

• Καλύτερος δερματικός τόνος

• Αποιδηματοποίηση ματιών

Πυροδότηση κυτταρικού μεταβολισμού

• Βελτίωση κυτταρικών λειτουργιών

• Αντιγήρανση

Διέγερση μηχανική των ινοβλαστών

• Παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης

Εν κατακλείδι, το 3D SHAPE face lift είναι μια επαναστατική πλατφόρμα τεχνολογιών στο χώρο της αισθητικής δερματολογίας που επιτυγχάνει:

• Βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και του δερματικού τόνου

• Τόνωση και σφρίγος του δέρματος

• Μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

• Σύσφιξη δέρματος

• Αναδιαμόρφωση χαρακτηριστικών του προσώπου

• 3D SHAPE face lift



Στέλιος Αγγελίδης
Δερματολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου