ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Τα στοιχεία που δείχνουν σατανισμό, το μέντιουμ και τα ταρώ



«Βροχή» στοιχείων αποκαλύπτονται κάθε μέρα που περνάει, όσον αφορά στον θάνατο της 22χρονης Αρετής από την Ηλεία, η οποία βρέθηκε νεκρή
στο διαμέρισμα που διέμενε στο Αιγάλεω.

Παρά το γεγονός ότι αρχικά η αστυνομία προσανατολιζόταν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, προχωρώντας η υπόθεση αποκαλύπτεται ότι ενδέχεται ο θάνατος της κοπέλας να έχει σχέση με τον σατανισμό.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, φίλη της κοπέλας αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό η 22χρονη δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά. Συγκεκριμένα, μιλώντας σε εκπομπή του Star, είπε ότι η Αρετή ήταν πάντα γελαστή, δεν εκμυστηρευόταν σε κανέναν αυτά που την απασχολούσαν και έδειχνε να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τον ύπνο της, αφού όπως αποκάλυψε η φίλη της, όλη νύχτα έμενε ξάγρυπνη και κοιμόταν την ημέρα. Μάλιστα, δεν είχε πάει σε ένα ραντεβού τους γιατί την είχε πάρει ο ύπνος.

Σύμφωνα πάντα με τη φίλη της 22χρονης φοιτήτριας, έδειχνε να τη γοητεύει ο σατανισμός. Η ίδια της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε διαβάσει δύο βιβλία του ιδρυτή της εκκλησίας των Σατανιστών, Antony Lavey, και ότι τον τελευταίο καιρό ασχολούταν με την ενέργεια των ανθρώπων και την αύρα.

Η φίλη της Αρετής αποκάλυψε ακόμα ότι λίγες μέρες πριν «φύγει» από τη ζωή της είχε πει ότι έχει κλείσει ραντεβού σε μέντιουμ για να της πουν τα ταρώ.

Εντύπωση, τέλος, της είχε προκαλέσει το γεγονός ότι ποτέ δεν είχε γνωρίσει κάποιο αγόρι της φίλης της και όπως είπε χαρακτηριστικά οι σχέσεις της κρατούσαν πολύ λίγο. Όλα πλέον τα ενδεχόμενα ερευνώνται, καθώς έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της.

Οι αμφιβολίες της οικογένειας
Την ίδια στιγμή, μέσω του δικηγόρου της, η οικογένεια της 22χρονης κοπέλας παραθέτουν στοιχεία, πάνω στα οποία βασίζουν την αμφισβήτηση της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δικηγόρο της οικογένειας, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα Newsit.gr, είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος μόνος του να κλείσει αεροστεγώς το κεφάλι του μέσα σε μία σακούλα και, ταυτόχρονα, να χειριστεί όλα εκείνα τα συστήματα που χρειάζονται για να γίνει η είσοδος του αερίου, ώστε να προκληθεί θάνατος από ασφυξία.

Επίσης, υποψίες δημιουργεί το γεγονός ότι όλα τα στοιχεία από τις ηλεκτρονικές συσκευές της κοπέλας ήταν σβησμένα.

Ακόμα, υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρξε θόρυβος και φωνές, σαν να γινόταν κάποιο πάρτι στο διαμέρισμα, την Πέμπτη 21 προς Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Ερωτηματικά προκαλεί, ακόμα, η τάξη που υπήρχε στο σπίτι όταν μπήκε η αστυνομία και οι γονείς της κοπέλας στο διαμέρισμα, μιας και όλα είχαν τακτοποιηθεί, ενώ δεν υπήρχε ούτε ένα ποτήρι που να μην ήταν πλυμένο, να μην είχε τοποθετηθεί στη θέση του.

Στοιχείο που προβληματίζει την οικογένεια, είναι ότι η κοπέλα βρέθηκε με ρούχα εξόδου, πράγμα που, σύμφωνα πάντα με την οικογένεια, δημιουργεί την εντύπωση της σκηνοθεσίας.

Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της οικογένειας, ανάμεσα στα ευρήματα της αστυνομίας, είναι και μια φωτογραφία της άτυχης Αρετής με μία άλλη κοπέλα. Ωστόσο, η εν λόγω κοπέλα βρέθηκε να συμμετέχει σε απεικονίσεις με διάφορα στοιχεία, που θεωρούνται στοιχεία λατρείας τέτοιας μορφής οργανώσεων (σατανιστικών).

Μάλιστα, μιλώντας στο Open ο δικηγόρος της ανέφερε πως: «Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας».

«Εχουν σβηστεί οι κλήσεις και οι εγγραφές από laptop, iPad και άλλες συσκευές. Εχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το Facebook και το Instagram, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών», πρόσθεσε.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου