ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Θριαμβεύτρια στο ντέρμπι κορυφής των πλέι οφ Γρεβενών αναδείχθηκε η Σειρήνα, που κέρδισε τον Πυρσό και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα τίτλου - ΕΠΣ Γρεβενών: Τα αποτελέσματα των αγώνων

ΣΕΙΡΗΝΑ-ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-1:
Μπροστά σε 200 και πλέον φιλάθλους,
η Σειρήνα σημείωσε μεγάλη νίκη και μαζί σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι του Νίκου Τόλη ήταν αποφασιστικοί, έπαιξαν δυνατά, ψυχωμένα και εκμεταλλεύθηκαν την έδρα τους. Οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Λάλλου εκνευρίστηκαν, πλήρωσαν τα προβλήματα στην άμυνα, ενώ είναι γεγονός πως ορισμένα από τα βασικά τους στελέχη υστέρησαν σε τόσο κρίσιμο αγώνα. Στο 20΄ καλό σουτ του Μπλάντου πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 23΄ ο Κηπουρός γύρισε όμορφα με το κεφάλι την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, όμως δεν βρέθηκε κανείς για την προωθήσει στα δίχτυα. Στο 32΄ ο Μπλάντος τροφοδότησε τον Θύμιο Ασλανίδη, που με σουτ πέτυχε το 1-0, οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν ότι προηγήθηκε φάουλ στον Μπιζιώτα. Στο 40΄ ο Θ. Λάλλος έδωσε στον Παναγιώτη Κοσμίδη, που με σουτ εκτός περιοχής, ισοφάρισε. Η Σειρήνα ευτύχησε να προηγηθεί στο β΄ μέρος με γκολ «από τα αποδυτήρια», αφού στο 47΄ ο Μπλάντος έδωσε στον Βαγγέλη Μήττα, που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1. Στο 55΄ φάουλ του Κατσαντώνη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 60΄ «βαθιά» μπαλιά του Πιπέργια στον Άγγελο Χαντάβα, που με κεφαλιά εδραίωσε τη νίκη της ομάδας του (3-1).



Στο 80΄ ο Κυρατλίδης απέκρουσε εκπληκτικά σουτ του Κατσαντώνη. Καλή η διαιτησία του Καραλιόλιου και του επόπτη Φαλτάκα, ο Στεφούλης ελέγχεται για δύο περιπτώσεις οφσάιντ στο πρώτο μέρος που δεν υπέδειξε. Στο 38΄ αποβλήθηκε ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χρήστος Λάλλος, στο 83΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Μπλάντος. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μπιζιώτας για τον τραυματισμό του, τελικά πήρε εξιτήριο.


ΣΕΙΡΗΝΑ: Κυρατλίδης, Κολέτσος (20΄ λ.τ. Φαρμάκης), Λιούρας, Πιπέργιας, Παπαδόπουλος, Χαντάβας, Τσιάρας (89΄ Κούτσικος), Ασλανίδης, Μήττας (70΄ Πετκανάς), Μπόζιαρης (83΄ Φούντογλου), Μπλάντος.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Σκλαβενίτης, Σιδέρης (80΄ Π. Λάλλος), Κατσαντώνης, Κυριακίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπιζιώτας (32΄ λ.τ. Ζάχος), Θ. Λάλλος (67΄ Παναγιωτόπουλος), Κοσμίδης, Χ. Λάλλλος, Ντόλιας, Κηπουρός.

Κώστας Μάρκου


Δείτε και ΕΠΣ Γρεβενών: (Αγώνας Μπαράζ) ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΔΕΣΚΑΤΗ 3-1 (εικόνες)





Όλα τα αποτελέσματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου