ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Εκλογές 2019: To debate του Ψωμιάδη και ο πιο αδύναμος κρίκος

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Εκλογές 2019: To debate του Ψωμιάδη και ο πιο αδύναμος κρίκοςΑφού δεν τον καλούν σε debate, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε το δικό του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Δύναμη Πολιτών» δημιούργησε το δικό του βίντεο, που αποτελεί ένα πρωτότυπο debate με τους ανθυποψηφίους του, στα πρότυπα του τηλεπαιχνιδιού «Αδύναμος Κρίκος».
Στο debate του κ. Ψωμιάδη συμμετέχουν ο Νίκος, η Κατερίνα, ο Γιώργος και ο Σπύρος, όπως βέβαια και ο ίδιος, ο Παναγιώτης, και καλούνται να απαντήσουν σε ορισμένες ερωτήσεις για τη Θεσσαλονίκη. Τίτλος του debate: «Γνωρίζεις τη Θεσσαλονίκη;».
Ο Παναγιώτης, ;όπως αναφέρει το voria.gr, γνωρίζει και τις πέντε απαντήσεις και βγαίνει νικητής από τον πρώτο γύρο, ενώ στο τέλος στέλνει και το δικό του μήνυμα για τις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη, αφού προηγουμένως «μαλώνει» την Κατερίνα για την απάντησή της στην ερώτηση για τον Μέγα Αλέξανδρο.
Αν μη τι άλλο, πέραν από παιχνίδι γνώσεων και εντυπώσεων, είναι και ένα διασκεδαστικό βίντεο, που χαλαρώνει την προεκλογική ατμόσφαιρα.


in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου