ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Στέλιου Μαρκόπουλου


Μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε τα τελευταία χρόνια της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, αλλά κυρίως κρίσης αξιών,
κάποια από τα στοιχεία που θα μας κάνουν καλύτερους και θα βοηθήσουν στην πρόοδο και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, είναι η ειλικρίνεια, η συνέπεια, η εργατικότητα όλων μας και προπαντός των ανθρώπων που εκλέγονται για να καθορίσουν το μέλλον του τόπου και των ανθρώπων που ζούνε σ΄ αυτόν.
Με γνώμονα αυτό, αποφασίσαμε να δώσουμε στον συνδυασμό μας το όνομα «ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ», αρετές που με χαρακτηρίζουν και με συνοδεύουν από μικρό παιδί μέχρι και σήμερα, όπως όλοι σας γνωρίζετε. Με ειλικρίνεια και συνέπεια, με διαφάνεια και τιμιότητα όλοι μαζί θα πορευτούμε τον δύσκολο δρόμο της δημιουργίας,που θα βγάλει το χωριό μας από τη γενικότερη απραξία και στασιμότητα, που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και ελπίζουμε να το ξανακάνουμε αντάξιο της βαριάς του κληρονομιάς και ιστορίας. Και αυτό θα το πετύχουμε δουλεύοντας σκληρά όλοι μαζί χωρίς ιδιοτέλεια, αντικαθιστώντας το εγώ με το εμείς, το ιδιωτικό συμφέρον με το συλλογικό. Με όραμα, με συνέπεια έναντι των υποχρεώσεων, με ειλικρίνεια προς τους συγχωριανούς μας και με θυσίες ακόμα και των προσωπικών μας στιγμών, όταν το καθήκον μας καλεί θα είμαι δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται.Η διασπασμένη κοινωνική συνοχή μας επιβάλλεται να αποκατασταθεί.
Με βάση λοιπόν την ειλικρίνεια την συνέπεια, τη δημιουργία και την αλληλεγγύη,φιλοδοξώ εγώ και οι συνεργάτες μου να πορευτούμε στο δύσκολο έργο το οποίο σας καλούμε να μας αναθέσετε και να μας εμπιστευτείτε, έτσι ώστε στο τέλος της τετραετίας να σας κοιτάζουμε κατάματα χωρίς ενοχές
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, γιατί μας ενώνει η κοινή αγάπη για τον τόπο μας και η αγωνία για την ανάπτυξη και την πρόοδό του.

Με εκτίμηση
 Στέλιος Μαρκόπουλος


Σας παρουσιάζω το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ»με αλφαβητική σειρά:
1. Βλάχου Δήμητρα του Αντωνίου
2. Ελευθεριάδης Κλέαρχος του Χαράλαμπου
3. Κανούτα Αντωνία του Αναστασίου
4. Κίτσιος Χρήστος του Αλεξάνδρου
5. Κωσταρέλη Πολυξένη του Βασιλείου
6. Μαρκόπουλος Στέργιος του Χρήστου
7. Σαράντης Κωνσταντίνος του Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου