ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ποιος γνωστός τραγουδιστής κοιμόταν σε παγκάκια; (ΦΩΤΟ)




Στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και οι οποίες
τον οδήγησαν να κοιμάται έξω από εκκλησίες αναφέρθηκε γνωστός τραγουδιστής.


Ο λόγος για τον Γιώργο Μαργαρίτη, ο οποίος έκανε τη συγκεκριμένη αποκάλυψη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη  το 2016, και με αφορμή ερώτηση για το ξεκίνημά του στο τραγούδι και τη γνωριμία του με τον Βασίλη Τσιτσάνη.

«Είχα την τύχη αυτή, να τον γνωρίσω σε πολύ μικρή ηλικία, 13 ετών ήμουν. Να με ακούσει σε παρέα. Και όμως, μου είπε όταν μεγαλώσω να έρθω στην Αθήνα να τον δω. Και εγώ ήρθα. Δεκατεσσάρων χρονών. Ο κόσμος δεν τα ξέρει. Εγώ κοιμόμουν σε εκκλησίες έξω. Δεν έχω αφήσει πλησταριό για πλησταριό. Παράγκα για παράγκα…Δύσκολο ήταν να νοικιάσουμε τότε. Πού να βρεθούν τα χρήματα; Ούτε τσιγάρο δεν υπήρχε», δήλωσε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

backstage24.gr

1 σχόλιο:

  1. Οι μεγαλοι τραγουδιστες ξερουν τι θα πει αγωνας για επιβιωση,πεινα,πονος,ανεχεια γιαυτο τα τραγουδια τους σταζουν αιμα,βγαινουν απτα εσωψυχα τους,κι ο μαργαριτης ειναι ενας απτους πεντε κορυφαιους μας.ειχε και μανα σε αναπηρικο καροτσι που απο μικρος την φροντιζε ο ιδιος.τι να πουν και οι νεοι τραγουδιστες που τα εχουν ολα στο πιατο και χωρις ηχοληπτη δεν μπορουν να βγαλουν νοτα,ασε που οι γυναικες βγαινουν με τα εσωρουχα και οι αντρες με ενα κιλο μεηκαπ ετσι ωστε να εντυπωσιαζουν το κοινο με την εμφανιση γιατι απο φωνη "κορμαρα"!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή