ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης




Πέθανε ο πρώην βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Μανώλης, στα 69 του χρόνια.

Ο Γιάννης Μανώλης διατέλεσε βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και ήταν επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ. Γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο. Σπούδασε τεχνολόγος-μηχανικός. Από τον γάμο του με τη Γεωργία Μανώλη-Κοντογεωργίου απέκτησαν μία κόρη και έναν γιο.
Το 1986 ήταν Ιδρυτικό Μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Το 1995-1997 αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας. Την περίοδο 1998-2004 ήταν μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Από το 1998 έως το 2004 γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ.
Το 2004 εκλέχθηκε πρώτος βουλευτής στον νομό Αργολίδας με τη ΝΔ, το ίδιο και το 2007. Το 2012 αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία, όπου διετέλεσε και επικεφαλής της γραμματείας Συνδικαλιστικού του κόμματος. Για λίγους μήνες συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, απ′ όπου επίσης αποχώρησε. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου.< Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για τον θάνατο του Γιάννη Μανώλη
«Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του πρώην Γενικού Γραμματέα της Συνομοσπονδίας Γιάννη Μανώλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Ο Γιάννης Μανώλης με έντονη συνδικαλιστική δράση επί σειρά ετών, διατέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ από το Μάρτιο του 1998 έως και το Μάρτιο του 2004.
Ήταν ιδιαίτερα μαχητικός αφήνοντας το δικό του στίγμα στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Η Συνομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».
Ανακοίνωση της ΝΔ για την απώλεια του Γιάννη Μανώλη
«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ. «Ως βουλευτής της Παράταξής μας, γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», προσθέτει η Πειραιώς.

huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου