ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Γρεβενά || Για τον αείμνηστο Γρεβενιώτη Γιώργο Μπασαγιάννη: Βετεράνοι Πυρσού V Βετεράνων Αθηναϊκού (εικόνες + video)

Φιλικό παιχνίδι μνήμης και ιδιαίτερης συναισθηματικής σημασίας ήταν αυτό που έδωσαν οι παλαίμαχοι του Πυρσού Γρεβενών με τους παλαίμαχους του Αθηναϊκού.


Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Μπασαγιάννη, πρώην ποδοσφαιριστή του Πυρσού και έπειτα του Αθηναϊκού, όπου έκανε επαγγελματική καριέρα, όταν η ομάδα της Αθήνας μεσουρανούσε στην Α΄ εθνική. 
Στο φιλικό μνήμης που έγινε, οι παλαίμαχοι του Πυρσού τίμησαν επίσης και τη μνήμη ενός ακόμα παλαίμαχου ποδοσφαιριστή τους, τον Θανάση Ντομόπουλο. 
Στο ΔΑΚ Γρεβενών και μέσα σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα οι βετεράνοι και των δύο ομάδων έδειξαν έμπρακτα πως δεν αφήνουν τη μνήμη των αγαπημένων τους προσώπων να σβήσει. 
Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε 2-2, από δύο γκολ Τσαβαλιάς και Παπανικολάου. 
Διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Καραλιόλιος, με βοηθούς τους Ιωαννίδη, Στεργιόπουλο.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΥΡΣΟΥ: Κυρατζής, Τόλης, Κολτσίδας, Κατσώνης, Βλάχος, Σαμαράς, Κύρκος, Παπανικολαόυ, Μπαρμπαγιάννης, Τσουπλής, Καραμήτρος. Έπαιξαν και οι Μπακαϊμης, Ηλ. Γάγαλης, Ζ. Γάγαλης, Χασιώτης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ: Σαργκάνης, Χαϊδεμένος, Πατσιαβούρας, Αναστασίου, Χατζηαγγελής, Τάπρατζης, Τζαλοκώστας, Σπηλιώτης, Τσαβαλιάς, Τζίμας, Γεωργίτσος. Έπαιξαν και οι Αγγελόπουλος, Αστράς, Ζώταλης, Βουλκίδης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ: Με συντονισμένες ενέργειες των παλαιμάχων του Πυρσού, εξασφαλίστηκε η διαμονή των συναδέλφων τους στη μαθητική εστία. Ανεκτίμητη η συμβολή του Κώστα Μπουρέλα, οι παλαίμαχοι από τη μεριά τους ευχαριστούν θερμά τον δήμο Γρεβενών, τον αντιδήμαρχο, Κώστα Νικολακόπουλο, όπως και τον διευθυντή της μαθητικής εστίας, Γιώργο Κρικέλη. Υποδειγματική η φιλοξενία των Γρεβενιωτών, που δεξιώθηκαν τους συναδέλφους τους μετά τον αγώνα.
Ο Γιός του Γιώργου Μπασαγιάννη, Σπύρος, παίρνει την φανέλα του Πυρσού με το όνομα του μπαμπά του:





Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην ομάδα του Αθηναϊκού, που ήρθαν για άλλη μια φορά στα Γρεβενά, μόλις τους ζητήθηκε. Η σοκαριστική είδηση του θανάτου του Γιώργου Μπασαγιάννη τους έφερε στην κηδεία του, στα Γρεβενά, ξανά στο 40ήμερο μνημόσυνο, όπως επίσης και το 2006. 
Αυτή ήταν η 4η φορά που ήρθαν, τιμώντας έμπρακτα τον πρώην συμπαίκτη τους.
Ο "ΦΑΝΤΟΜ" Νίκος Σαργκάνης:

Δηλώσεις παικτών του Αθηναϊκού:






ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου