ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 16 Ιουλίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και
σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.





Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές, κάτι που δημιουργεί ένταση και άγχος που πιθανά θα εκτονωθεί στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι έντονες, ιδιαίτερα με ανώτερους σου. Η σύνοδος της με τον Κρόνο εντείνει ακόμα περισσότερο το άγχος και μπορεί να υπάρξει η απαισιοδοξία σε ότι αφορά τώρα την εξέλιξη των επαγγελματικών ζητημάτων που σε απασχολούν. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου σε ωθεί στο να επιβληθείς λόγω φόβων και ανασφαλειών που μπορεί να προκαλέσει συγκρουσιακές καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.
Σήμερα η ένταση είναι στα ύψη και καλά θα κάνεις να μην ξεσπάσεις στο/η σύντροφό σου δυναμιτίζοντας τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, η πίεση, η κατήφεια και η διάθεση για έλεγχο μπορούν να εμποδίσουν την όποια εξέλιξη.
Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως να ασχοληθείς με ζητήματα σπουδών, νομικής φύσεως και θέματα που άπτονται σε επαφές στο εξωτερικό καθώς θέλεις να ανοίξεις νέους ορίζοντες. Η σύνοδος της με τον Κρόνο σε οδηγεί το να κάνεις σταθερά βήματα που θα ευνοήσουν την όποια εξέλιξη δουλεύοντας σκληρά και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν μελλοντικά πώς θα πορευτείς. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου σε οδηγεί πιθανά στο να οριστικοποιήσεις κύκλους σχέσεων σε ότι αφορά το ευρύτερο περιβάλλον που μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά για εσένα.
Σήμερα πιθανό είναι να σκεφτείς σοβαρά την πορεία της σχέσης σου και αυτό να σε οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου σταθερότητας και αισιοδοξίας.
Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργήσει δυσκολίες στην όποια εξέλιξη τους, κάτι που θα σε απογοητεύσει και θα σου δημιουργήσει άγχος. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου ανεβάζει την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις τόσο σε οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες όσο και στην ερωτική σου ζωή που καλό είναι να αποφύγεις.
Σήμερα η έντονη φόρτιση που επικρατεί σήμερα μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, καλό είναι να αποφύγεις τις κατά μέτωπο συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ένταση, φόβοι και ανασφάλειες πιθανά να μη σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς στον έρωτα.
Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κάνεις στροφή προς τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς είναι κυρίαρχο για σένα να επικρατήσει ηρεμία με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει απαισιοδοξία για την εξέλιξη των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων ή να υπάρξουν εμπόδια στην όποια εξέλιξη ζητημάτων σε συνεργασίες που έχεις. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονά σου με τον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση και δεν αποκλείεται η διάθεση ελέγχου και χειρισμού προς το ταίρι σου να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στη σχέση.

Σήμερα πιθανή κατήφεια και άγχος μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, όμως η ανάγκη ελέγχου που εκδηλώνεις θα προκαλέσει ένταση. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και καλείσαι να τακτοποιήσεις και να διεκπεραιώσεις ζητήματα της καθημερινότητας ή εργασιακές αγγαρείες που μπορεί να έχεις επωμιστεί. Η σύνοδος της με τον Κρόνο πιθανά να επιβαρύνουν την ψυχολογία σου και να νιώσεις κούραση ή έντονο άγχος για ότι έχεις αναλάβει. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου αυξάνει τους φόβους και τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα σε συναδελφικό επίπεδο λόγω του βεβαρημένου προγράμματος σου που λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου.

Σήμερα δεν είναι η καλύτερη δυνατή μέρα για εσένα και το ταίρι σου καθώς η δουλειά και οι υποχρεώσεις σου δημιουργούν νευρικότητα που επηρεάζει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η πίεση της καθημερινότητας δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς στον έρωτα. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και είναι κυρίαρχο για σένα το να βρεθείς με το ταίρι σου καθώς ο έρωτας και η διασκέδαση γεμίζουν τη ζωή σου και απολαμβάνεις κάθε στιγμή της. Η σύνοδος της με τον Κρόνο σε γειώνει και δίνει το σύνθημα για να σκεφτείς ρεαλιστικά και σοβαρά προς τα πού οδεύει η προσωπική σου ζωή. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου ενισχύει την ένταση και μπορεί να υπάρξουν ανησυχίες από πλευράς σου που να εκτονωθούν στο ταίρι σου δημιουργώντας αντιπαραθέσεις. Μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε πάθος και ερωτισμό και δεν θα χάσεις.
Σήμερα η ανάγκη να συγχωνευτείς με το ταίρι σου είναι διάχυτη, επικεντρώσου στο να χαρείς τον έρωτα και τον αισθησιασμό και αυτό θα λειτουργήσει μοναδικά και τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν που θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για σένα στον έρωτα.
Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρίσκεσαι με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη για τρυφερότητα, θαλπωρή και ασφάλεια που μόνο οι ρίζες σου μπορούν να δώσουν. Η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο δυσκολίες με οικογενειακά πρόσωπα που σε απογοητεύουν και μπορεί να σε οδηγήσουν στην απαισιοδοξία. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου δεν βοηθά να εκτονωθεί η κατάσταση, παρά εντείνει πιθανούς φόβους και εμμονές και δεν αποκλείεται η ένταση να κυριαρχήσει στις οικογενειακές σχέσεις.

Σήμερα οικογενειακά ζητήματα μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και αυτό να έχει άμεσο αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια πιθανά να σε οδηγήσουν στο να βρεθείς μακριά από όλους στον προσωπικό σου χώρο.





Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος είναι διάχυτη. Εμπορικές συμφωνίες και δημόσιες σχέσεις πιθανό να σε απασχολήσουν. Η σύνοδος της με τον Κρόνο σε οδηγεί σε ρεαλιστική σκέψη και σχεδιασμό σε ότι αφορά συμφωνίες που θέλεις να επιτύχεις που μπορούν να αποδώσουν πολλά. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου εντείνει την ανάγκη για να επιβάλεις την άποψή σου κυρίως στο κοντινό σου περιβάλλον και αυτό μπορεί να λειτουργήσει εκρηκτικά, έχε στο νου σου ότι δεν αποκλείονται οι εντάσεις.

Σήμερα η ρεαλιστική σκέψη θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το ταίρι σου καθώς αφορά και την πορεία της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό του περιβάλλον που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο σκέψης σου.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις κυρίως να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει οικονομικές εξελίξεις τέτοιες που θα χρειαστεί να περιοριστείς και αυτό θα ενισχύσει τους φόβους. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου πιθανά να σε οδηγήσει στο να αλλάξεις άρδην τον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά σου αλλά επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν σχεδιασμοί που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα στον προϋπολογισμό.
Σήμερα ανασφάλειες, κτητικότητα και διάθεση επιβολής θα λειτουργήσουν εμπρηστικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοεκτίμηση πιθανά να μην επιτρέψουν να αφεθείς στον έρωτα. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου καθώς θέλεις να σε ικανοποιήσουν και να σε καλύψουν απόλυτα. Η σύνοδος της με τον Κρόνο πιθανά να σε αναγκάσει να περιοριστείς και με ρεαλιστικούς όρους να διαχειριστείς ζητήματα τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής σου ζωής. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου αυξάνει την ένταση και μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις λόγω της τάσης που δείχνεις να επιβληθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κάτι που δεν θα γίνει ανεκτό.
Σήμερα η προσωπική του πορεία και πώς εξελίσσεται σε απασχολεί έντονα σήμερα και μπορεί να απομακρυνθείς λόγω αυτού από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κατήφεια και η απαισιοδοξία είναι πιθανή, κάτι που θα επηρεάσει τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο ερωτικό παιχνίδι.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έρχεσαι αντιμέτωπος με φόβους και ανασφάλειες λόγω τραυμάτων του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε οδηγούν στην εσωστρέφεια. Η σύνοδος της με τον Κρόνο ενισχύει τη μοναχικότητα, πιθανή απαισιοδοξία και κατήφεια και η κακή σου διάθεση μπορεί να εκδηλωθεί στην καθημερινότητα και σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι με αρνητικές προεκτάσεις. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου εντείνει ενοχές και απωθημένα που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να κλειστείς ακόμα περισσότερο στον εαυτό σου και στις πληγές που κουβαλάς
Σήμερα η κακή σου διάθεση πιθανά να σε οδηγήσει μακριά και από το/η σύντροφό σου, καλό είναι να προσέξεις για να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν που ανακινούν τραύματα που σε πονάνε.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς έχεις ανάγκη να συζητήσεις πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να οδηγήσει στο να σχεδιάσεις πρακτικά και περιοριστικούς όρους τις επόμενες κινήσεις, ώστε να επιτύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες του να σε οδηγήσουν στο να αλλάξεις ριζικά σε ότι αφορά τα όνειρά σου και πώς θα τα πετύχεις.
Σήμερα με λογική σκέψη και προγραμματισμό μπορείτε από κοινού να θέσετε στόχους με το ταίρι σου που να αποδώσουν πολλά. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περίγυρο που να λειτουργήσουν αναγεννησιακά σε σχέση με ότι ονειρεύεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου