ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Ν.Ε.  ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών: Προσπάθεια απαξίωσης του Νοσοκομείου Γρεβενών...




Αρχικά με την  αιφνιδιαστική επίσκεψη, με κάμερες φυσικά και χωρίς έγκριση, στη συνέχεια με
συνεντεύξεις και εκφράσεις του τύπου «στα όρια της εγκληματικής πράξης» ή  «ο Διοικητής δεν είναι εκεί μόνο για να πληρώνεται», ο Βουλευτής Γρεβενών προσπαθεί να μεταφέρει και στα Γρεβενά το κεντρικό πολιτικό αφήγημα της ΝΔ και της δημιουργίας εντυπώσεων, περί δημοσίων νοσοκομείων εγκαταλελειμένων, ΔΕΗ χρεωκοπημένη, πανεπιστήμια υπό διάλυση κλπ., σε λίγο θα ακούσουμε και το παραλάβαμε καμένη γη.

Ο κ. Βουλευτής είναι ενημερωμένος πλήρως για την κατάσταση του νοσοκομείου και τον προτρέπουμε να κάνει δημόσια μια σύγκριση του 2014 και του 2019.

Κατανοούμε πως μπορεί να μην είναι γνώστης των προβλημάτων μέχρι το 2014 αφού έλλειπε από τα Γρεβενά, αλλά και από τον Δημόσιο απολογισμό που έγινε στις 27/06/2019, μπορεί όμως να ενημερωθεί από τον προηγούμενο Διοικητή τον κ. Κουκάκη





Η στόχευση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η απαξίωση όμως και η δυσφήμιση του νοσοκομείου είναι τελικά εις βάρος των πολιτών και δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για την δημιουργία εντυπώσεων, προβλήματα  πάντα θα υπάρχουν αφού και τα νοσοκομεία είναι σε μια καθημερινή δυναμική διαδικασία λειτουργίας και μεταβολών, απρόβλεπτων πολλές φορές .

Αφού υπενθυμίσουμε στον κύριο βουλευτή πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τοποθέτησε τους Διοικητές των νοσοκομείων χωρίς κομματικά κριτήρια, αλλά με συγκεκριμένη διαδικασία επιλογής, βάση προκήρυξης και προσόντων, οψόμεθα για τις ενέργειες της Κυβέρνησης ως προς τις διαδικασίες πλήρωσης των θέσεων του Διοικητών και ελπίζουμε να μη μας γυρίσουν χρόνια πίσω και πολύ περισσότερο ελπίζουμε να νοιάζονται πραγματικά για την Δημόσια Υγεία. 
 Ν.Ε.  ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου