ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

4 παράγοντες που «ρίχνουν» την ανδρική ερωτική διάθεση

bonhamas-708



Το στρες και η αδιαθεσία δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο. Ειδικά στην περίπτωση που αυτά αφορούν στην ερωτική διάθεση.


Όλοι το έχουμε ακούσει, όλοι το έχουμε αισθανθεί. Η οικονομική κρίση έχει φέρει...κρίση και στην ερωτική μας ζωή. Η διάθεση ενός άντρα επομένως, που καλείται να φροντίσει καθημερινά για δουλειά, οικονομικές υποχρεώσεις, ενδεχομένως οικογένεια αλλά και γενικότερα το μέλλον του έρχεται αντιμέτωπη με 4 βασικούς "εχθρούς".

Χαμηλή τεστοστερόνη
Η τεστοστερόνη είναι βασική ανδρική ορμόνη και μία έστω μικρή πτώση στα επίπεδά της μπορεί να αποβεί "μοιραία" για την ερωτική ζωή. Πρώτη κίνηση για κάποιον που έχει παρατηρήσει ότι δεν έχει διάθεση για σεξ είναι να ελέγξει τα επίπεδα τεστοστερόνης του. Αυτό μπορεί να το κάνει ένας ουρολόγος.

Ωστόσο, ενώ η τεστοστερόνη βαθμιαία, με την πάροδο του χρόνου μειώνεται- περίπου 1% κάθε χρόνο μετά την ηλικία των 30 ετών και 1 με 5% στους άντρες μέχρι 60 ετών- αυτό μπορεί να οφείλεται και σε κάποια διαταραχή του θυρεοειδούς. Αν πάσχετε από υποθυρεοειδισμό, μπορεί η σεξουαλική σας επιθυμία να είναι χαμηλή αλλά δεν πρόκειται για μία αδιέξοδη κατάσταση. Ελέγξτε τις ορμόνες σας και με ειδική συμβολή του γιατρού σας μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα σας και την ερωτική σας διάθεση ταυτόχρονα.

Για την ερωτική διάθεση υπάρχουν βέβαια και ορισμένα φαρμακευτικά σκευάσματα. Αλλά πρέπει οπωσδήποτε πριν τη λήψη τους να μιλήσετε με τον γιατρό σας γιατί σε περιπτώσεις όπως καρδιακά νοσήματα, υψηλή πίεση, διαβήτης και κατάθλιψη, η χορήγηση κάποιου φαρμάκου χωρίς τη σύμφωνη γνώμη ενός γιατρού μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη.
Βάρος
Αν ξαφνικά αποκτήσετε βάρος, χωρίς αυτό να οφείλεται σε ιατρικούς λόγους, μπορεί η ερωτική διάθεσή σας να είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Όπως ακριβώς και στην περίπτωση των γυναικών, τα κιλά μπορούν να λειτουργήσουν ανασταλτικά για τους άντρες. Η ψυχολογία είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ερωτική διάθεση και αν κάποιος έχει πάρει κιλά, ενδεχομένως να είναι ένα δείγμα ότι δεν είναι ευτυχισμένος ή ικανοποιημένος με τη ζωή του και βρίσκει διέξοδο στο φαγητό και όχι στον έρωτα.

Το φαγητό μπορεί να αποτελέσει ένα είδος ευχαρίστησης και ικανοποίησης, μία κατάσταση που με τη σειρά της μπορεί να μειώνει τα επίπεδα ενέργειας στον οργανισμό. Απόρροια αυτού είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η ανασφάλεια. Όλα αυτά κινούνται σε έναν φαύλο κύκλο, που έχει σαν αποστολέα και παραλήπτη τη χαμηλή ή ακόμα και ανύπαρκτη ερωτική διάθεση...

Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου