ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Τα πιο ακριβά πούρα του κόσμου







Μάθε ποια είναι τα 5 κορυφαία και περιζήτητα πούρα παγκοσμίως


Η απόλαυση ενός πούρου για όσους ξέρουν να την εκτιμούν αποτελεί συνήθως μια ιεροτελεστική διαδικασία. Συνοδευόμενο από ένα malt ουίσκι ή ένα παλαιωμένο κονιάκ, είναι αρκετό για να σου χαρίσει στιγμές, από τις λίγες, που δίνουν το κάτι παραπάνω. Βέβαια, πρόκειται για ακριβό χόμπι, καθώς οι πιο ποιοτικές και φίνες επιλογές έχουν και το αντίστοιχο κόστος. Γι’ αυτό είθισται να αποτελεί «προνόμιο» των λίγων. Εμείς ανακαλύψαμε τα πιο εξεζητημένα πούρα σε όλο τον κόσμο, κατά συνέπεια και τα πιο ακριβά, για να πάρουμε μια ιδέα από τις συνήθεις των λίγων αλλά και εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για το πούρο γενικότερα.

Gurkha Black Dragon




Κατατάσσονται ανάμεσα στα πιο φίνα, χειροποίητα πούρα του κόσμου, με το μήκος τους να φτάνει τα 22 εκατοστά περίπου και την τιμή τους (ανά κουτί) τα €1.000! Το κουτί τους είναι χειροποίητο, σκαλισμένο σε κόκαλο καμήλας, ενώ κάθε πούρο περιέχει γέμισμα από την Δομινικανή Δημοκρατία παλαιωμένο για πέντε χρόνια. Η ονομασία της συλλογής οφείλεται στο λαό του Νεπάλ Gurkha και η πιο φημισμένη και εξεζητημένη σειρά της είναι η The Gurkha His Majesty’s Reserve, ελαφρά αρωματισμένη με κονιάκ και αξία €22.3000/ κουτί.
Cohiba Behike



Κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό από την Cohiba –μόνο 100 κουτιά κατασκευάστηκαν με αφορμή τον εορτασμό της 40ης επετείου της εταιρείας– ωστόσο έχει αποκτήσει εξαιρετική βαθμολογία και είναι ένα από τα πιο περιζήτητα πούρα στον κόσμο. Για την δημιουργία του χειροποίητου Cohiba Behike (πρώτη φορά κυκλοφόρησε το 2006) έχουν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα παλαιωμένα καπνά της Κούβας, συμπεριλαμβανομένων και των Media Tiempo, των υψηλότερων φύλλων του φυτού που είναι εξαιρετικά ισχυρά. Το μήκος του κάθε πούρου αγγίζει τα 20 εκατοστά περίπου και η τιμή του κουτιού (απαγορευτική για όσους δεν είναι συλλέκτες και λάτρεις του πούρου) τα €16.800!

King of Denmark

Ένα από τα παλαιότερα και πιο σπάνια πούρα της αγοράς, το King of Denmark παρασκευάζεται μόνο σε 30 κομμάτια ετησίως συνήθως κατά παραγγελία. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι μπορεί να είναι προσωποποιημένο για τον εκάστοτε αγοραστή του, καθώς το περιτύλιγμά του βγαίνει με φύλλα χρυσού ή ασήμι, κρύσταλλα Swarovski ακόμη και διαμάντια, τυπωμένο με το όνομα του πελάτη. Η τιμή του ανέρχεται κατά προσέγγιση στα €134.

Arturo Fuente Opus XA

Πρόκειται για ένα από τα πιο εκλεκτά και σπάνια πούρα σε όλο τον κόσμο. Πωλείται αποκλειστικά σε μεμονωμένα κομμάτια και όχι σε κουτί (όπως συμβαίνει με τα περισσότερα) και η τιμή του ανέρχεται περίπου στα €70. Το Arturo Fuente Opus XA είναι το μεγαλύτερο της σειράς Opus X, με ένα εντυπωσιακό μήκος στα 25 εκατοστά. Η γεύση του είναι ήπια, με ελαφριές νότες από πιπεριές Jalapeno. Μάλιστα, η σειρά Fuente don Arturo AnniverXario δημιουργήθηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας Carlito Fuente τιμητικά προς την μνήμη του πατέρα του, Arturo Fuente.

Louixs

Με υπέροχη γεύση που περιλαμβάνει νότες κακάο και μπαχαρικών, τα πούρα Louixs ανήκουν στην πολυτελή κατηγορία πούρων, παρασκευάζονται από την Goldwin Metropolitan Company στην Νικαράγουα και το καθένα κοστίζει περίπου €45. Το περιτύλιγμά τους φέρει το πορτραίτο του Louis XIV (βασιλιάς της Γαλλίας από το 1643- 1715) έτσι ώστε να μοιάζουν όσο πιο… βασιλικά γίνεται!

 Ελπίδα Πιτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου