ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Γρεβενών


Προς τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου προς το ιατρικό προσωπικό της
Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γρεβενών για την ιατρική αρωγή που με περισσή φροντίδα και ευαισθησία παρείχαν στην ηλικιωμένη μητέρα μου Δέσποινα Μπόζιαρη, η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Παθολογική Κλινική, όπου και νοσηλεύτηκε από 28/07/2019 έως και 04/08/2019.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, εξαιτίας ενός υπογλυκαιμικού σοκ που υπέστη αλλά και πυρετού που εμφάνισε λόγω λοίμωξης, το ιατρικό προσωπικό επέδειξε αξιέπαινο επαγγελματισμό και ευσυνειδησία κατά την αντιμετώπιση των ανωτέρω προβλημάτων υγείας, συνεκτιμώντας παράλληλα το ήδη βεβαρημένο ιατρικό της ιστορικό (νόσος Πάρκινσον, προβλήματα αναπνευστικού).

Για το λόγο αυτό, νιώθω ιδιαίτερα την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά καταρχάς τον εφημερεύοντα ιατρό κ. Νικόλαο Ζερβό, ο οποίος με υποδειγματικό επαγγελματισμό, συνέπεια και υπευθυνότητα, αντιμετώπισε τη νοσηλευόμενη ασθενή αλλά και εμάς τους οικείους της, ενημερώνοντάς μας τακτικά για την πορεία της υγείας της.

Πρόσθετα, νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς και την ιατρό κα  Κωνσταντίνα  Ντόνα, η οποία με την άρτια επιστημονική της κατάρτιση, την ανεξάντλητη υπομονή, ευγένεια και απλότητά της, ενέπνεε εμπιστοσύνη σε όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς του θαλάμου, καθησυχάζοντας τόσο τους ίδιους όσο και τους συνοδούς τους. Η συγκεκριμένη γιατρός μάλιστα, όταν της αναφέρθηκαν τα πρόσθετα ορθοπεδικά και πνευμονολογικά προβλήματα υγείας της μητέρας μου -προς έκπληξή μου- ενημέρωσε άμεσα ιατρούς αντίστοιχων ειδικοτήτων, προκειμένου να υπάρξει ολιστική εκτίμηση της υγείας της ασθενούς. Επί της εξέλιξης της κατάστασης υγείας της μάλιστα, όλοι οι θεράποντες ιατροί μας ενημέρωναν υπομονετικά, με τον πλέον κατατοπιστικό τρόπο, τουλάχιστον δύο φορές ημερησίως.

Τέλος, θα ήταν μεγάλη παράλειψη, εάν στην παρούσα επιστολή δεν γινόταν ιδιαίτερη αναφορά και στις νοσηλεύτριες κ.κ. Ευγενία Πλιάτσικα  και Μαρία Νατσιοπούλου  για το σεβασμό που επεδείκνυαν στην αξιοπρέπεια όλων των ασθενών του θαλάμου, εργαζόμενες με αξιέπαινη προθυμία.





Ο Διευθυντής της κλινικής κ. Νικόλαος  Μασμανίδης, υπό την εποπτεία του οποίου παρασχέθηκε η νοσηλεία, θα πρέπει να αισθάνεται υπερηφάνεια αλλά και βαθιά ικανοποίηση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τόσο από τον ίδιο όσο και από τους συνεργάτες του, οι οποίοι, παρά τις αντίξοες συνθήκες, αποδειγμένα υπερβάλλουν εαυτόν.

Η παρούσα επιστολή είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω ως έκφραση της ευγνωμοσύνης μου προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γρεβενών, με την ευχή αυτό να συνεχίσει με αμείωτη δύναμη το δύσκολο έργο του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου