ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

"Πολιτικές ματιές" από τον Κώστα Μάρκου



Καζάνι που βράζει είναι η ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας. Ήδη ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ο κύριος Κωδωνάς
δείχνει ότι οι σχέσεις με τον κύριο Τεντόγλου δεν είναι οι καλύτερες και φάνηκε από την επίσκεψη του υφυπουργού κυρίου Κώστα Σκρέκα, όπου δεν καλέστηκε. Ο κύριος Κωδωνάς όπως τονίζει θα υπάρξει και συνέχεια.


Έμπρακτα θα πρέπει η νέα κυβέρνηση να στηρίξει το νοσοκομείο Γρεβενών όπως και η νέα περιφερειακή αρχή, γιατί σιγά σιγά αρχίζει η υποστελέχωση. Ήδη αποχώρησαν ο πνευμονολόγος κύριος Πιτένης, τέλος του μήνα αποχωρεί ο ορθοπεδικός κύριος Γιώτης, όπως και μία παιδίατρος, μία μικροβιολόγος και μία ακτινολόγος. Να υπενθυμίσουμε ότι η προηγούμενη περιφερειακή αρχή με απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου έδινε 500 ευρώ σε κάθε επικουρικό γιατρό για να έρθει σε νοσοκομείο της Δυτικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα λήγει και ελπίζουμε να συνεχιστεί.


Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί το περσινό σκηνικό όπου είχαμε φτάσει να είχε μπει ο χειμώνας για τα καλά και να μην έχουν προμηθευτεί αρκετοί κάτοικοι ξύλα. Σε ορισμένα χωριά πέρυσι ενεργοποιήθηκαν οι συνεταιρισμοί και προμηθεύτηκαν νωρίτερα ξύλα. Το ζητούμενο όμως είναι πότε θα δοθεί το πράσινο φως από την δασική υπηρεσία.



Όσο για το θέμα των προσφύγων, ο βουλευτής των Γρεβενών κύριο Πάτσης είναι ξεκάθαρος και επιμένει ότι η παρουσία των μεταναστών στα ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στην Βασιλίτσα δημιουργούν προβλήματα στον χειμερινό τουρισμό.
Από την άλλη πλευρά όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διοίκηση στο χιονοδρομικό κέντρο όπως επίσης δεν δόθηκαν χρήματα για την συντήρηση του χιονοδρομικού κέντρου.



Την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου περιμένει η πλειοψηφία της πόλης μας, καθώς όπως τονίζουν η κατάσταση είναι από τις χειρότερες σε όλη την Ελλάδα.

Την επανεκκίνηση της δημοτικής αρχής περιμένουν όλοι στα Γρεβενά μετά τις δημοτικές εκλογές και την θερινή ραστώνη. Ουσιαστικά θα πρέπει να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα και ταυτόχρονα η συνέχιση όλων των έργων και των δράσεων που ξεκίνησαν την προηγούμενη πενταετία.



Από το Green στα GreekStatistics, άλλο σημείο καταξίωσης της χώρας. Το νέο τμήμα Στατιστικής στα Γρεβενά δέχεται σε λίγες μέρες 260 φερέλπιδες επιστήμονες, επιτυχόντες με βάση γύρω στο 5/20 και ανώτερο βαθμό 10,5/20. Σύντομα, θα αποκτήσουμε και Grevena StatisticsGrSt. Αν θέλουμε να μετρήσει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, και να γίνει αυτό σωστά, δεν έχει παρά να αποδείξει ένα πιστοποιητικό Στατιστικής επάρκειας υπογεγραμμένο από απόφοιτο Γρεβενών-plus (GrSt+). Είναι καιρός να μπει τέλος στις αυθαίρετες και αντιεπιστημονικές προβλέψεις και προβολές που παράγει και δημοσιεύει ανεξέλεγκτα ο καθένας. Η κάθε μνημόνευση στατιστικού στοιχείου είναι λογικό να αποδίδει κοινωνικό πόρο για τις συντάξεις των στατιστικών (ανθρώπων). Άλλα και αν κάθε στατιστικό στοιχείο συνοδεύεται εκ των προτέρων από πιστοποιητικό GrSt+, τα ανώτερα δικαστήρια ίσως απαλλαγούν από μερικές τουλάχιστον υποθέσεις που αφορούν τον Ανδρέα Γεωργίου.

Κώστας Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου