ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Μήπως είναι και το δικό σου ζώδιο του... γιατρού; Δες από ποια διαταραχή κινδυνεύεις!



Λίγο ή πολύ λοιπόν, όλα τα ζώδια είμαστε… του γιατρού. Δεν χρειάζεται πανικός.
Αν γνωρίζεις πάνω-κάτω από πιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά σου και προσπαθήσεις να το διορθώσεις, όλα καλά θα πάνε! Μπορεί η φράση «ψυχολογικές διαταραχές» να ακούγεται λίγο… «βαριά», δεν είναι όμως τόσο. Όλοι έχουμε μια αρνητική πλευρά στον χαρακτήρα μας, την οποία αν δουλέψουμε, μπορούμε να την «γυρίσουμε» υπέρ μας.

ΚΡΙΟΣ: Μανία

Οι Κριοί είναι γνωστό ότι είναι αρκετά επιθετικοί, θερμοκέφαλοι και παρορμητικοί. Αυτή η επιθετικότητά τους κάποιες φορές μετατρέπεται σε οργή, παρότι το άτομο δεν έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ σοβαρή κατάσταση. Τουλάχιστον όχι τέτοια που να δικαιολογεί αυτή την συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ψυχαναγκασμός

Ο Ταύρος είναι ξεροκέφαλος και αυτή η στενομυαλιά είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του. Θέλει να κάνει τα πάντα όπως εκείνος τα έχει στο μυαλό του. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει σε ψυχαναγκαστική διαταραχή. Οπότε ο Θεός να μας φυλάει, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει ένας Ταύρος ή αν δεν είναι η κατάσταση, όπως την έχει στο μυαλό του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διπολική διαταραχή

Ο Δίδυμος ως γνωστόν έχει διττή προσωπικότητα και συχνά βρίσκεται να διχάζεται ανάμεσα στο συναίσθημα και την εκλογίκευση, γι' αυτό διακρίνεται από μεγάλη αστάθεια και στη συμπεριφορά και στις διαθέσεις του και αρκετές φορές κατηγορείται για ψευτιά. Το θέμα είναι ότι αν δεν ισορροπήσει μέσα του τις αντίρροπες δυνάμεις, στο τέλος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παράνοια

Ο Καρκίνος έχει συνέχεια τον φόβο ότι κάποιος τον κυνηγά, τον κατατρέχει και ότι θέλει το κακό του. Για τον λόγο αυτό «οχυρώνεται» όσο περισσότερο μπορεί. Θα πρέπει να καταλάβεις εσύ, ως Καρκίνος, ότι δεν σε κυνηγούν όλοι και θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο γιατί αυτή η αίσθηση σου κάνει κακό.





ΛΕΩΝ: Ναρκισσισμός

Η περηφάνια και η αυτοπεποίθηση είναι μεν τα δυο δυνατά σημεία του Λέοντα, είναι όμως και μεγάλες του αδυναμίες. Λατρεύει τον εαυτό του σε σημείο να… αυτοθαυμάζεται στον καθρέφτη του και να αυτο-φτύνεται για να μην ματιαστεί. Νομίζει ότι χρίζει ιδιαίτερης και ξεχωριστής μεταχείρισης και ότι πρέπει να τον αντιμετωπίζεις… βασιλικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τελειομανία

Η Παρθένος είναι τελειομανής. Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι για αυτήν, γιατί από την μια καταφέρνει να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα από την άλλη όμως παθαίνει εμμονή και πανικοβάλλεται όταν δεν επιτυγχάνει την τελειότητα σε ό,τι κάνει.

ΖΥΓΟΣ: Αυτοκαταστροφικές τάσεις

Ο Ζυγός είναι δοτικός. Μπορεί να σου δώσει και την ψυχή του. Ακριβώς αυτό λοιπόν είναι που τον κάνει να βάζει κάποιες φορές σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό του και να τον αμελεί. Ο χειρότερος εχθρός ενός Ζυγού είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μανία καταδίωξης

Σκορπιός και μυστήριο πάνε μαζί. Είναι κρυψίνους από την φύση του και επειδή δεν εμπιστεύεται ούτε την σκιά του, χτίζει γύρω του τοίχους για να προστατευτεί. Ο φόβος αυτός, μπορεί να τον κάνει αντικοινωνικό και να τον οδηγήσει στο να αποφεύγει να βρίσκεται ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Πρέπει να καταλάβει ο Σκορπιός ότι ο κόσμος του γύρω του, δεν έχει βαλθεί να του κάνει κακό, όπως μπορεί ο ίδιος να πιστεύει στο μυαλό του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανατισμός

Ο Τοξότης έχει έναν πολύ δημιουργικό χαρακτήρα και μερικές φορές βρίσκεται ανάμεσα στη θρησκεία και την αρμονία. Εάν «διασχίσει» αυτή τη γραμμή και τείνει περισσότερο προς τη θρησκεία, αρχίζει να έχει «παραισθήσεις» ή κάποιες γελοίες πεποιθήσεις για τον κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κατάθλιψη

Μετά από κάποιες άσχημες εμπειρίες, οι Αιγόκεροι κλείνονται σχετικά στον εαυτό τους. Γίνονται αρνητικοί, κακοί και μελαγχολικοί. Η απαισιοδοξία τους κυριεύει και νιώθουν ότι τα πράγματα ποτέ δε θα διορθωθούν, κάτι που τους αφαιρεί κάθε διάθεση να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μισανθρωπισμός

Αν υπάρχει κάποιος που αγαπά το ρίσκο, αυτός είναι ο Υδροχόος. Μπορεί να πάρει ρίσκα που για τους άλλους να φαίνονται… τρελά. Είναι επαναστάτης και αυτό δεν του βγαίνει πάντα σε καλό. Εάν πειστεί για κάποιους κανόνες και ιδανικά, τότε μπορεί να πληγωθεί άσχημα, όταν θα διαπιστώσει ότι δεν διέπονται από αυτά οι περισσότεροι άνθρωποι, οπότε και θα τους μισήσει.





ΙΧΘΥΣ: Οιστριονική ή δραματική διαταραχή

Ο Ιχθύς ανησυχεί για το τι πραγματικά σκέφτονται οι γύρω του για εκείνον. Επιζητά μανιωδώς την προσοχή και την φροντίδα και θα κάνει τα πάντα για να τα αποκτήσει. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός οδηγεί συχνά στη δραματοποίηση των γεγονότων και καταστάσεων, άρα και στην απομάκρυνση από τις πραγματικές τους διαστάσεις.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου