ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Η λίστα με τα πιο άπιστα γυναικεία επαγγέλματα




Οι γυναίκες είναι εξίσου άπιστες με τους άνδρες και μάλιστα υπάρχουν επαγγελματικές
ιδιότητες που συσχετίζονται με την συχνότητα στην απιστία. Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, PSC, PhD, ουρολόγος – ανδρολόγος, πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, εξηγεί για ποιους λόγους οι γυναίκες απιστούν.

Νοικοκυρές
Τη μεγαλύτερη συχνότητα απιστίας στις γυναίκες παρατήρησαν οι ειδικοί στο πιο κλασικό «επάγγελμα» της ελληνικής κοινωνίας, που εύηχα ονομάζεται νοικοκυρά, ενώ, απλά, είναι άνεργη σύζυγος και τροφός παιδιών, χωρίς ένσημα ΙΚΑ.

«Μια άνεργη γυναίκα πρέπει κάπου να διοχετεύσει τα χαμένα όνειρά της. Η ερωτική έρημος των ζευγαριών θα «σπρώξει» την οικοδέσποινα σε αμαρτίες, που της στερεί η οικοκυρική, ανούσια καθημερινότητα», λέει ο Δρ Κωνσταντινίδης.


Δημοσιογράφοι
Δεύτερο σε συχνότητα απιστίας είναι το δημοφιλές σήμερα επάγγελμα των δημοσιογράφων, που είναι το άγιο δισκοπότηρο για πολλούς φιλόδοξους νέους και νέες, σύμφωνα με μελέτες.

«Οι κυρίες της πέμπτης εξουσίας – ίσως και της πρώτης σήμερα – εξουσιάζοντας την είδηση, την πληροφορία και τον κόσμο, αποκτούν αφροδισιακές ιδιότητες και ικανότητες, αφού, ως γνωστόν, το σεξ και η εξουσία είναι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Οι δημοσιογράφοι γράφουν για τις ζωές των άλλων, των αμαρτωλών, γιατί οι ενάρετοι, ως γνωστόν, δεν ενδιαφέρουν κανένα, αφού καλή είδηση είναι μόνο η κακή είδηση. Οι ζωές των άλλων έχουν ενδιαφέρον μόνο όταν προβάλλουν δικές μας αμαρτωλές σκέψεις, που πολλές φορές γίνονται και πράξεις», λέει με τη σειρά του ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, Χρήστος Φλιάτουρας.

Δικηγόροι
«Οι γυναίκες δικηγόροι έχουν ένα πλεονέκτημα συγκριτικά με τους άνδρες συναδέλφους τους», υποστηρίζει ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Τον άνδρα που απέρριψε μια γυναίκα, θα τον αγαπήσουν, όπως μια μητέρα αγαπά το πιο δυστυχισμένο παιδί της.

«Αυτό είναι το γονίδιο της μητρότητας και προστασίας των αδυνάτων, που η γυναικεία φύση έχει σε αφθονία. Στην αρχή θα τον ακούσει, μετά θα τον ερωτευτεί». Οι πιο επικίνδυνοι αντίζηλοι των ανδρών δεν είναι οι δυνατοί, αλλά οι αδύναμοι. Που, ως θύματα θηλυκοποιούνται, άρα προσεγγίζουν την γυναικεία ψυχή με τους ίδιους κώδικες», επισημαίνει, αποκωδικοποιώντας ξεκάθαρα τις συμπεριφορές των δύο φύλων...

Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου