ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Αγώνες της ΕΠΣ Γρεβενών: ΚΑΡΠΕΡΟ-ΠΥΡΣΟΣ 0-10 - ΚΝΙΔΗ-ΚΑΛΗΡΑΧΗ 1-5 ....

Ρεπορτάζ Κώστας Μάρκος



Σαρωτική επικράτηση του Πυρσού στο πρώτο, ουσιαστικά, φετινό παιχνίδι, αφού πέτυχε δέκα γκολ μέσα στο Καρπερό.


ΚΑΡΠΕΡΟ-ΠΥΡΣΟΣ 0-10: Μπροστά σε πολλούς φιλάθλους έγινε το παιχνίδι, κυρίαρχοι οι φιλοξενούμενοι του Λάμπρου Βήττα, ανοιχτά έπαιξε ο γηπεδούχος Άρης του Γιώτη Χριστοδούλου, όμως δεν άντεξε στον ρυθμό του Πυρσού. Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Πυρσός πήρε άνευ αγώνα το ματς με τη Δήμητρα, που δεν προσήλθε στο γήπεδο. Με δώδεκα μόλις ποδοσφαιριστές στην αποστολή το Καρπερό, πολλές απουσίες είχε και ο Πυρσός (Καραγιάννης, Κοσμίδης, Δημόπουλος). Σούπερ πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Ασλανίδης, που πέτυχε έξι γκολ, μαζί του σκόραραν οι Γιώργος Τσιαρσιώτης, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος (ημίχρονο 0-6). Εκτός από τους δύο εκ των σκόρερ που γιόρταζαν χθες, την ονομαστική τους εορτή είχαν ο πρόεδρος του Πυρσού, Δημήτρης Χαλάτσογλου και ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Ζολώτας. Οι νικητές είχαν κι άλλες ευκαιρίες, καλύτερη στιγμή για τον Άρη το οριζόντιο δοκάρι που είχε ο Καλιακάτσιος, σε τρομερό σουτ που εξαπέλυσε, όταν το σκορ ήταν 0-2. Διαιτητής: Δρουδάκης (Κοτζατίσογλου, Ράτζας).

ΚΑΡΠΕΡΟ: Τσενεκλίδης, Παπατσάνης, Η. Παπαγεωργόπουλος, Καπαγερίδης, Γ. Παπαγεωργόπουλος, Στυλόπουλος, Μεταλλινός, Γκούμας, Καλιακάτσιος, Μπέλος, Δούμας. Έπαιξε και ο Παπαγεωργίου.

ΠΥΡΣΟΣ: Κυρατλίδης, Αθανασόπουλος, Κυριακίδης, Καφετζής, Παπαφιλίππου, Ευαγγελόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ασλανίδης, Τσιάρας, Χρηστίδης (55΄ Παράσχος), Τσιαρσιώτης.

ΚΝΙΔΗ-ΚΑΛΗΡΑΧΗ 1-5: Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης πέρασε νικηφόρα από την Κνίδη. Το συγκρότημα του Γιώργου Βλάχου είχε λύσεις επιθετικά και επικράτησε δίκαια. Η Μαύρη Θύελλα του Γιώργου Κουρέλα προσπάθησε, ιδιαίτερα στις αρχές των δύο ημιχρόνων, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Στο 30΄ και 50΄ ο Σιούλας πέτυχε το 0-2. Μείωσε στο 60΄ ο Τσιαρσιώτης, στο 71΄ ο Ρίντι το 1-3 και ακολούθησαν δύο γκολ του Ντούλε (75΄, 80΄).

ΚΝΙΔΗ: Παπανικολάου, Κανιάς, Παπαδόπουλος, Τσιαρσιώτης, Καντάρης, Δήλας, Μπουκουβάλας, Ουζουνίδης, Καραγιάννης, Κολτσίδας, Τσιτσόλης.

ΚΑΛΗΡΑΧΗ: Κουκουτάρης, Αλεξανδρής (80΄ Δαδαλής), Σιούλας (55΄ Ματθαίλης), Παπαδόπουλος (50΄ Ντούλε), Κουρσακίδης, Ντεμάι, Δημητριάδης, Γ. Ρόβας, Σάλλα, Κ. Ρόβας, Παπαστεργίου (75΄ Καραπάς).

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ: Αρχικά ήταν η Δήμητρα που δεν προσήλθε να αγωνισθεί, κι όπως όλα δείχνουν, θα το επαναλάβει για δεύτερη φορά. Πέρα, όμως, από αυτό, ήρθε και η μη προσέλευση του Άρη Μηλιάς στο ματς με την Κοκκινιά, να επιβεβαιώσει τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο στα Γρεβενά. 
Στο άλλο ματς, Μακεδονικός-Μέγαρο 1-4.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου