ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Τα Γρεβενά ένας νέος προσφυγότοπος – Το Χιονοδρομικό Κέντρο σε παρακμή και το ενδιαφέρον των ξενοδόχων για φιλοξενία προσφύγων αυξάνεται



Το Χιονοδρομικό Κέντρο των Γρεβενών παρακμάζει, πιθανόν φέτος να μη λειτουργήσει και κάποιο από τα σαλέ τoυ, αλλά
ουδείς ασχολείται.

Ένα από τα καλύτερα βουνά της χώρας με άριστη ποιότητα χιονιού και απαρχαιωμένες εγκαταστάσεις εγκαταλείπεται, έρμαιο όλων των κομματικών διοικήσεων που πέρασαν. Η τελευταία διοίκηση είχε αποδεχτεί ότι «οι προσδοκίες μας και τα οράματά μας δεν υλοποιήθηκαν στο έπακρον, είτε γιατί δεν τολμήσαμε όσο θα θέλαμε, είτε γιατί οι συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή δεν μας βοήθησαν, είτε γιατί κάποιοι φορείς δεν στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας». Με το δήμο Γρεβενών και την περιφέρεια που συνδράμουν για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού να απέχουν από τη διοίκηση, την οποία ορίζει το εκάστοτε Υπουργείο Αθλητισμού.

Με τη λίμνη του Διστράτου στην κορυφή του βουνού θα μπορούσε το χιονοδρομικό να έχει τεχνητό χιόνι και να λειτουργεί συνεχώς .Αντ’ αυτού έχει ελάχιστους μήνες λειτουργίας και φυσικά σταματά το καλοκαίρι σε αντίθεση με άλλα χιονοδρομικά που έχουν επεκτείνει τη λειτουργία τους με πλήθος δραστηριοτήτων. Η δράση με τα mοuntain bike ήταν μια αρχή, αλλά δεν αρκεί για να είναι η Βασιλίτσα πόλος έλξης το καλοκαίρι.

Υπάρχουν ακόμα ξενώνες που μπορούν να δεχτούν επισκέπτες με περιορισμένο αριθμό κλινών κι ακόμα δεν έχουν μπει στην διαδικασία αίτησης για φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών. Ειδικότερα μετά την τελευταία πρόσκληση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης σε παρόχους ανάλογων Υπηρεσιών για να υποβάλλουν Τεχνική και Οικονομική Προσφορά για τη “Φιλοξενία Μεταναστών & Προσφύγων” μέχρι τις 25 Οκτωβρίου πολλοί είναι οι ξενοδόχοι που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό.

Φημολογείται μάλιστα ότι ακόμα και εγκαταλειμμένοι ξενώνες θα...

Περισσότερα εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου