ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Greek Adventure: Στηρίζουμε τις θέσεις του κ. Πάτση σχετικά με την φιλοξενία προσφύγων σε ξενοδοχεία της περιοχής

Αξιότιμε κύριε Πάτση ,

Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια ακούμε από κάποιο πολιτικό πρόσωπο να παίρνει

επίσημα θέση σχετικά με το θέμα της φιλοξενίας προσφύγων σε ξενοδοχεία της περιοχής των Γρεβενών. Ευτυχώς για τους εναπομείναντες ενεργούς επαγγελματίες του τουρισμού ακούγετε μια φωνή λογικής σχετικά με το θέμα αυτό.





Μία τριάδα ξενοδόχων (πριν από 4 περίπου χρόνια) με αριστοτεχνικό πρέπει να ομολογήσω τρόπο κατάφεραν να μετατρέψουν τα δικά τους προβλήματα (οικονομικά και άλλα…) σε προβλήματα ενός ολόκληρου νομού. Η κατάσταση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε απόγνωση και αδιέξοδο υγιείς επιχειρήσεις και επιχειρήσεις που ήταν στα όρια της επιβίωσης ενώ παράλληλα απαξιώθηκαν επενδύσεις δεκαετιών (δημόσιες και ιδιωτικές). Η περιοχή έσβησε από τον εγχώριο τουριστικό χάρτη σε ελάχιστο χρόνο και κάποιες προσπάθειες για ανοίγματα σε αγορές του εξωτερικού εγκαταλείφτηκαν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).



Θα πρέπει εδώ να επισημάνω ότι η αδιαφορία και η ανικανότητα των τοπικών αρχών της αυτοδιοίκησης (δήμος και αντιπεριφέρεια) να στηρίξουν το τουριστικό προϊών της περιοχής την τελευταία 10ετία είναι μνημειώδης…

Η δημόσια τοποθέτηση σας (και προσπάθεια …) σχετικά με την αναγκαιότητα να απομακρυνθούν οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία της περιοχής με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, και αποτελεί το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη των Γρεβενών

Δυστυχώς η ζημία που έχει προξενηθεί είναι τεράστια … και απαιτεί άμεσα δράσεις.


Με εκτίμηση
Γκουντρομίχος Ηρακλή
ς

Ο Γκουντρομίχος Ηρακλής είναι ιδιοκτήτης της Greek Adventure  (greekadventure.com ) τουριστικού γραφείου με έδρα τα Γρεβενά που δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού Υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής (πεζοπορίες, rafting, canyoning, ορεινή ποδηλασία κλπ) με συνεχή παρουσία από το 1996.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου