ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Δράσεις του Δήμου και της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών για τα Α.Μ.Ε.Α. (εικόνες + video)

Συνεχίζοντας τις δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, ο Δήμος Γρεβενών, σε συνεργασία με την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών,
το πρωί της Τετάρτης (2-10), χρωμάτισε τις θέσεις πάρκινγκ που βρίσκονται στο "Πάρκινγκ της Εθνικής" στην πόλη των Γρεβενών, και που θα πρέπει να εξυπηρετούνται μόνο Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Παρόντες στην δράση οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών, Δημήτρης Μπόλης και Χρήστος Τριγώνης, καθώς επίσης και τα μέλη της Ενωσης: ο Πρόεδρος Γρηγόρης Ευαγγέλου και ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Γράβαλος.






Video του Grigoris Evangelou:

Εικόνες:




1 σχόλιο:

  1. Πρέπει επιτέλους η τροχαία των Γρεβενών να αναλάβει δράση, τα Γρεβενά θυμίζουν πόλη του τριτοκοσμική όπου οδηγοί δεν τηρούν τον ΚΟΚ ούτε στα βασικά, προτεραιότητα έχει όποιος προλάβει ,διπλοπαρκαρίσματα παντού ,για κάνα φλας δεν το συζητάμε. Από έγκυρες πληροφορίες μαθαίνω ότι ειδικά για την Ελλάδα και κατά επέκταση στα Γρεβενά τα αυτοκίνητα θα έρχονται με ειδικό λογισμικό που θα αντιλαμβάνεται που θέλει να στρίψει ο οδηγός ανάβοντας μόνο του το φλας , επίσης θα ληφθεί μέριμνα για τους οδηγούς που θέλουν να κρεμάνε το αριστερό χέρι έξω από την πόρτα και το χειμώνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή