ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Βαγγέλης Γυφτόπουλος: Συνέντευξη του Νίκου Καραμήτρου, γνωστού και ως "Κούδα", τον Νοέμβριο του 1976 στην εφημερίδα "ΜΠΑΛΛΑ" ..









Συνέντευξη γεμάτη παράπονο του Νίκου Καραμήτρου, γνωστού και ως "Κούδα", τον Νοέμβριο του 1976 στην εφημερίδα "ΜΠΑΛΛΑ", όταν του έδειξαν από την διοίκηση του Πυρσού την πόρτα της εξόδου.
Όχι μόνο σ' αυτόν, αλλά και άλλους παίκτες της παλιάς φρουράς, Χαρίλαο Χατζηγεωργίου, Θύμιο Τσακνάκη. Μετά το ατυχές μπαράζ με τον Καμπανιακό στην Έδεσσα (Ιούλιος 1975) άρχισε η κάτω βόλτα του Πυρσού και επιχειρήθηκε ανανέωση χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα. Οι Καραμήτρος, Τσακνάκης, Χατζηγεωργίου ήταν τιμωρημένοι από την προηγούμενη σεζόν 1975-76 για τα επεισόδια που έγιναν στα Γρεβενά στο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό για το ειδικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα τον Μάιο του 1976. Και με αφορμή την τιμωρία που τους επέβαλε η ΕΠΟ, η οποία τους ακολουθούσε και τη νέα σεζόν 1975-76, έγινε ο παραγκωνισμός τους.
Ο "Κούδας" είπε πολλά σε αυτή τη συνέντευξη που έκανε τότε μεγάλη αίσθηση στα Γρεβενά, προκαλώντας και διαμάχες. Εγώ...τιμωρήθηκα από τη διοίκηση, με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο ως συντάκτης του δημοσιεύματος!! Τελικά ο Κούδας ξαναγύρισε στην ομάδα και έπαιξε για πολλά χρόνια μετά και όλα έγιναν μέλι γάλα. Παίκτη με τόσο γερά πνευμόνια δεν έχω ξαναδεί.
Στη φωτογραφία του δημοσιεύματος αριστερά είναι ο Νίκος Καραμήτρος και δεξιά ο Θύμιος Τσακνάκης, γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος των Γρεβενών, δυναμικός τότε αμυντικός του Πυρσού με πολλά προσόντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου