ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Η καλύτερη δουλειά του κόσμου; Πληρώνουν κάποιον για να ταξιδεύει και να πίνει… μπύρες!





Με μια μικρή αγγελία που απευθύνεται στους λάτρεις του αλκοόλ (και όχι μόνο), το Εθνικό
Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας μπορεί να προσφέρει σε έναν τυχερό τη δουλειά των ονείρων του: να πίνει τσάμπα μπίρες και να ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, λαμβάνοντας επιπλέον ετήσιο μισθό ύψους 64.650 δολαρίων.


Το μουσείο Σμιθσόνιαν της Ουάσινγκτον αναζητεί (πραγματικά) έναν ειδικό στις μπίρες, ο οποίος θα εδρεύει στην αμερικανική πρωτεύουσα και θα αναλάβει να καταγράψει την ιστορία της ζυθοποιίας στις ΗΠΑ.

Στον τυχερό υποψήφιο που θα επιλεγεί τελικά, θα προσφερθεί τριετής σύμβαση εργασίας, ενώ βασική αποστολή του θα είναι να δοκιμάσει τις διάφορες μπίρες στα ζυθοποιεία όλης της χώρας. Θα πρέπει όμως να είναι και σε θέση να γράφει άρθρα και να κάνει έρευνες για τις εκθέσεις και τα αρχεία του τμήματος διατροφής του μουσείου.

Η μικρή αγγελία αναρτήθηκε στον ιστότοπο του μουσείου και γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία που στο τέλος διακόπηκε η πρόσβαση στη σελίδα των «Θέσεων Εργασίας».

«Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες διάβασαν την αγγελία», είπε η διευθύντρια του τμήματος, Σούζαν Έβανς, διασκεδάζοντας με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα.

«Νομίζω ότι η προσφορά μας έκανε τόσο θόρυβο επειδή οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι που τελικά ενδιαφερόμαστε για κάτι που τους αφορά», σχολίασε χαριτολογώντας.

Πέρα από τα αστεία όμως, η Έβανε τόνισε ότι η δουλειά που θα πρέπει να κάνει όποιος προσληφθεί είναι «πολύ σοβαρή».

«Αναζητούμε έναν υποψήφιο με πολλά προσόντα, ο οποίος θα έχει πτυχίο τόσο σε θέματα εμπορίου όσο και στην ιστορία», τόνισε, ενθαρρύνοντας τους ιστορικούς και ιδίως όσους έχουν κάποια ειδίκευση στην ιστορία της ζυθοποιίας, να στείλουν τα βιογραφικά τους.


Newsbomb.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου