ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Αυτά φοράς και τρελαίνεις τους άντρες, χωρίς καν να το καταλαβαίνεις!




Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ότι ο άντρας ανάβει μόνο με ζαρτιέρες και γόβες, όμως η αλήθεια απέχει πολύ από αυτό. ΟΚ, δεν σου λέμε ότι
δεν του αρέσουν, αλλά πίστεψέ μας υπάρχουν τόσα άλλα ρούχα που φοράς και τον τρελαίνεις, χωρίς να σου περνάει καν από το μυαλό!


Τζιν και T-shirt. Τόσο απλό και τόσο σέξι. Είναι τα ρούχα που θα δεις σε κάθε κοπέλα. Ένα εφαρμοστό T-shirt όμως και ένα εφαρμοστό τζιν, είναι αρκετά για να αναδείξουν τα όμορφα σημεία σου και να τον ανάψουν. Και ξέρεις ποιο είναι το πλεονέκτημα; Ότι είναι τόσο απλά που μπορείς να προσθέσεις ό, τι θέλεις!
Φαρδύ πουκάμισο. Ναι ναι το φαρδύ πουκάμισο του καλού σου πάνω σου, τον ανάβει όσο δεν φαντάζεσαι. Η εξήγηση είναι πολύ απλή: έχεις εκτεθειμένα τα πόδια σου- στα οποία πολλοί άντρες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία- και αφήνεις τα υπόλοιπα σημεία του σώματός σου στη φαντασία του.
Τα ρούχα του γυμναστηρίου. Ποιος άντρας μπορεί να αντισταθεί σε μια κοπέλα με φόρμα που αναδεικνύει τις γυμνασμένες περιοχές του σώματός της; Εξάλλου, μια γυμνασμένη γυναίκα πάντα είναι σέξι στο μυαλό ενός άντρα.
Ζιβάγκο. Μπορεί να σου ακούγεται κουλό, αλλά είναι αλήθεια. Το βρίσκουν γλυκούλι και τους ανεβάζει τη διάθεση για χουχούλιασμα. Εκτός αυτού, το ζιβάγκο εξάπτει τη φαντασία του άντρα για το από μέσα. Είναι κάτι σαν πρόκληση το ότι δεν τον αφήνεις καμία περιοχή του σώματός σου.

kolakas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου